Max Payne 3, Assassin's Creed 3 oraz Far Cry 3 za 49 zł w wyprzedaży na Xbox Live

BE_Mroku_256

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Max Payne 3, Assassin's Creed 3 oraz Far Cry 3 za 49 zł w wyprzedaży na Xbox Live

Początek wakacji Xbox Live świętuje poprzez wyprzedaż w swoim sklepie - codziennie w promocji ukazywać będą się inne tytuły, natomiast kilka z nich dostępnych jest przez cały okres jej trwania.
W taki oto bezwzględny sposób Microsoft potraktował nasze finansowe plany dotyczące tego miesiąca.

W taki oto bezwzględny sposób Microsoft potraktował nasze finansowe plany dotyczące tego miesiąca.

Akcja nie jest długa i trwa tylko w tym tygodniu - do 5. lipca w niższych cenach nabyć można następujące tytuły:

• Bulletstorm - 24,99zł - 480 MSP
  • Crysis - 24,99zł - 480 MSP
  • C&C Red Alert 3 - 24,99zł - 480 MSP
  • Far Cry: Instincts Predator - 24,99zł - 480 MSP
  • Mass Effect - 59,99zł - 1160 MSP
  • WWE 13 - 59,99zł - 1160 MSP
Dodatkowo codziennie kilka gier objętych zostanie specjalnymi promocjami cenowymi. Dziś za 49,99 zł lub 960 MSP dostępne są następujące tytuły:

• Assassin's Creed III
  • Borderlands 2
  • Far Cry 3
  • Max Payne 3
W ciągu pozostałych dni przecenami sięgającymi do 70 proc. objęte zostaną jeszcze m.in. takie gry jak: Bioshock Infinite, Forza Horizon, Gears of War: Judgment czy Hitman Absolution. Co ważne - aby skorzystać z promocji nie trzeba posiadać złotego konta w Xbox Live.

Źródło:
Max Payne 3, Assassin's Creed 3 oraz Far Cry 3 za 49 z

Poprawiłem tytuł dodałem zdjęcie oraz punktację, następnym razem postaraj się aby artykuł wyglądał estetycznie. Altres

TrueUser

Użytkownik
Użytkownik
Ooooo Forza Horizon, przymierzam się od jakiegoś czasu, jak by była za 49 zł to łykam jak młody pelikan!

TheDoom

Użytkownik
Użytkownik
Już skorzystałem i WWE 13 leci na dysk. Jak dalej będą takie okazje to oficjalnie ogłaszam że... nie mam na to miejsca na dysku. Serio, 60GB i nie mam jak tego pobierać .. Niby zmieści się parę gier ale w dobie dodatków to BF3 i dodatki 25GB :/.

Angel_

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Użytkownik
No nie........;/
Dobra pytanie za sto punktow...moge to kupic a sciagnac sobie "kiedys"?;)
Nie mam gdzie nooo;(

hubi84k

Użytkownik
Użytkownik
WOW!!! Kolejny dobry news :) ale i tak zastanawiam się kiedy posypie się fala hejtów od osób widzących w tym coś złego :)

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
No nie........;/
Dobra pytanie za sto punktow...moge to kupic a sciagnac sobie "kiedys"?;)
Nie mam gdzie nooo;(
Tak. Kupisz poprzez xbox.com, a potem jak te "kiedyś" nadejdzie, odpalasz X360 i ściąga Ci się :)

Skolud

Użytkownik
Użytkownik
Orientuje się ktoś może czy jeśli zakupie Assassin's Creed 3 przez marketplace to czy jest on w polskiej wersji językowej?

CastTable

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Z tego co czytałem w komentarzach https://www.facebook.com/Xbox360.Polska to ludzie pobierali i podobno mają po polsku.

EDIT: Far Cry 3 tak samo jak AC III i pewnie reszta - dialogi angielskie napisy polskie

Mohaa90

Użytkownik
Użytkownik
Jeżeli ktoś kupił stamtąd Borderlands 2, jest język polski? Czy wogóle był w wersji pudelkowej?

Wysyłane z mojego R800i za pomocą Tapatalk 2

Testtest2

Użytkownik
Użytkownik
Orientuje się ktoś może czy jeśli zakupie Assassin's Creed 3 przez marketplace to czy jest on w polskiej wersji językowej?
Dialogi angielskie , napisy Polskie.

Kamilos100

Użytkownik
Użytkownik
Za te 50 zł dostajemy 4 gry? Jak tak to naprawdę się opłaca. Ale takie mam przeczucie że niedługo te po przeceniane gry dorzucą jako free dla golda.
BTW Mass Effect - 59,99zł - ta cena to śmiech na sali trochę, taniej w pudełku można kupić.

@down
Mój kolega kilka godzin temu zamówił max pyne 3 :p

K0TAKU

Banned
Użytkownik
Nie ma to jak zakupić dzisiaj za 70 zł Hitmana Rozgrzeszenie, kiedy na dniach będzie objęty promocją. Hm, moje szczęście.

sosik83

Świeżak
Świeżak
Misiaczki, przy wiosennej wyprzedarzy było to grane więc przypomne aby spojrzeć na nasze szwajcarskie konta Live:)
ja wziąłem
Borderlands 2 - 400 MSP
Bulletstorm - 160 MSP
a jest też :
Crysis - 160 MSP
Far Cry: Instincts Predator - 160 MSP
Assassin's Creed III - niby teżza 400 MSP- ale gdy kupuje to wyświetla błąd, chyba blokada regionalna czy inny czort...

ad1

Użytkownik
Użytkownik
Gdyby nie lt, skorzystalbym. Ciekawa promocja

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

TheDoom

Użytkownik
Użytkownik
TYLE GIER! Matko jak dojdzie Bioshock tanio to chyba zbankrutuję.

mk89

Użytkownik
Użytkownik
I to właśnie jest to o czym MS mówił, CYFROWA DYSTRYBUCJA GIER, zrobienie platformy podobnej do Steama, super sprawa - mam nadzieję że na xOne będzie tak często ;)

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
I to właśnie jest to o czym MS mówił, CYFROWA DYSTRYBUCJA GIER, zrobienie platformy podobnej do Steama, super sprawa - mam nadzieję że na xOne będzie tak często ;)
Ale te ceny to tylko chwilowe takie, nie wiem czy wiesz. Skończy się wyprzedaż, to wszystkie ceny powrócą do "normy" ;)

mk89

Użytkownik
Użytkownik
Ale te ceny to tylko chwilowe takie, nie wiem czy wiesz. Skończy się wyprzedaż, to wszystkie ceny powrócą do "normy" ;)
No i o to w tym chodzi :)

na Steamie też masz wyprzedaże jednodniowe

Testtest2

Użytkownik
Użytkownik
Max Payne 3 i Assasins's Creed III, KUPISZ TANIEJ W WERSJI PUDEŁKOWEJ NA ALLEGRO - NÓWKI !!! Far Cry 3 nówki są droższe, ale używki kupisz za 30zł.

Dziękuje serdecznie za takie "promocje" dla ludzi co nie umieją wklepać danego tytułu na allegro żeby porównać ceny.

Ps. Assasin's Creed 3 już dwa razy był za darmo do pobrania.

Niżej: Racja. Przy Borderlands nie przeklikałem na gry z samego Xbox`a. Reszta aktualna.

stott3r

Użytkownik
Użytkownik
@up Sprawdz Borderlands 2 jeszcze raz. Chyba, ze masz inne allegro.
Fajna promocja, szkoda, ze nie dali calego spisu gier ktore beda nia objete.

Do góry Bottom