Max Payne 3 - wie ktos cos ???

P

Piri001

Guest
Jeżeli mowa o plotkach, to należy także wspomnieć o przyszłych planach Rockstara. Najprawdopodobniej zajmie się on wydaniem trzeciej części Maxa Payne'a, ale również przypomnimy sobie jak wygląda prawdziwy Dziki Zachód w Red Dead Revolver 2. We wczesnej fazie projektowaj ma znajdować się także GTA MMO.

gry.interia.pl

Wie ktos cos wiecej na temat nowego maxa ? Jesli tak to niech daje tutaj

kuva

Banned
Użytkownik
Odp: Max Payne 3 - wie ktos cos ???

pier.... głupoty nie ma wyjść max payne 3 w ogóle nie ma jakiegoś infa na ten temat a oni jak " Fakt " piszą co im do tego pustego łba wpadnie Rockstar teraz pracuje nad Midnight Club Los Angeles

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

KuvA napisał:
Rockstar teraz pracuje nad Midnight Club Los Angeles
A Remedy nad Alan Wake,wiec nie ma sie kto zabrac za MP3

kuva

Banned
Użytkownik

A Remedy nad Alan Wake,wiec nie ma sie kto zabrac za MP3
Dobrze że mi przypomniałeś Rockstar jest tylko dystrybutorem MP a tak naprawdę zależy od właśnie Remedy poza tym jakby miał wyjść MP3 to tylko jedna osoba mogłaby go zagrać--------->John Rambo ;D

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

watpie zeby wydali max payne 3 ilez moze byc historii maxa chyba juz postarzal sie troche a z reszta R* pracuje nad Midnight Club Los Angeles

P

przeo_91

Guest

A ja ta bym chciał żeby Max Payne 3 się ukazał, lubię Max Payne 1-2 i chętnie zagrał bym i w 3, tylko czy wyjdzie? Pamiętam te noce nie przespane jak grałem w MP1-2 tak żeby starzy nie słyszeli, oj to były czasy...

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

nooo max payne to była kultowa gierka. Jedynkę skończyłem na tnt riva (jeszcze ze starym chłodzeniem :D) wtedy to się nie liczyło klatek tylko się grało!

P

Piri001

Guest

W max paynie nie liczyla sie grafa tylko fabula . Ja tez gralem na rivce ale wtedy dochodzilem do peronu i padalem . Dopiero na geforce 2 pszedlem cala .

PS - mam oryginal 2 na Xboxa :p :D :p

latoss

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Raczej nie będzie Max'a 3 ;D

P

przeo_91

Guest

latoss napisał:
Raczej nie będzie Max'a 3 ;D
A skąd to niby wiesz kolego? Może jakimś cudem rok 2009-2010 przyniesie nam Max'a Payn'a :) Oby bo zagrał bym w tą gre :)

Do góry Bottom