Medal of Honor 2 zapowiedziane

arkadiusz_89

Użytkownik
Użytkownik

Biorąc pod uwagę plany EA dotyczące podboju FPS-owego rynku, było raczej pewne, że wcześniej czy później doczekamy się zapowiedzi drugiej odsłony Medal of Honor. Teraz możemy już mówić o tym w czasie przeszłym...

A wygadał się nam sam Greg Goodrich, który zapowiedział, że jego ekipa dostarczy nam dużo bardziej dopracowany produkt niż miało to miejsce ostatnio.

"Tak, mogę już potwierdzić, że Danger Close zabrało się za produkcję drugiej odsłony Medal of Honor. Wznowienie marki okazało się ogromnym sukcesem, o czym może świadczyć sprzedaż na poziomie 5mln. egzemplarzy. Dlatego chcemy też podziękować wszystkim tym, którzy obdarzyli nas wsparciem."

- napisał na swoim blogu Goodrich. Wprawdzie o pierwszych konkretach na temat Medal of Honor 2 nie było jeszcze mowy, ale Greg zapewnił, że ekipa doskonale wie co robi.

"Przeanalizowaliśmy, wysłuchaliśmy i przyjęliśmy uwagi, których nam udzieliliście i jesteśmy podekscytowani mogąc tworzyć kolejną część gry. Już nie mogę się doczekać momentu, w którym będę mógł zdradzić Wam pierwsze szczegóły."

- zakończył Greg. A czego Wam brakowało w jedynce. Na jakie zmiany liczycie?

źródło: Medal of Honor 2 zapowiedziane | PPE.PL - Portal PSX Extreme

magiczny

Użytkownik
Użytkownik
Oby nowy MoH był bardziej dopracowany od poprzednika, który nie był złą grą, jednak jak już powiedziałem niedopracowaną.

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
tylko po co? jedynkę oddałem kumplowi po 1 misji, mix bad company 2 z gorszą grafiką i coda, fatalne.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Jedynkę wyłączyłem na 3 misji i już jej nie włączyłem, dla mnie straszny crap. Gdyby DICE się zabrało za tą serię, pewnie była by to dobra gra. Ale DICE tworzy tylko Battlefield, może to i dobrze ? bo dla mnie Battlefield dawno wyprzedził Medal Of Honor...

krisroza

Użytkownik
Użytkownik
tylko po co? jedynkę oddałem kumplowi po 1 misji, mix bad company 2 z gorszą grafiką i coda, fatalne.
dlaczego tak ostro o tej grze, MoH była moją pierwszą grą na XBOX'a (akurat go kupiłem jak wchodziła MoH), przesiadłem się tydzień temu na BBC2 i trochę się pogubiłem. :) Zabiła mnie mnogość ustawień i doboru broni. Brakowało mi na początku tej prostoty MoH. Muszę przyznać że mapy zdecydowanie większe, ale jako początkujący w BBC2 ciężko mi się tam ukryć, zdecydowanie brakuje mi ogrania na zdecydowanie większych mapach. Na MoH miałem 1xmaster i dwie pozostałe postacie w 75%. Chyba ciężko mi będzie wypracować taki wynik na BBC2, zwłaszcza ze starymi wyjadaczami na tej gierce.
Ogólnie MoH wspominam dość dobrze i zobaczymy co przyniesie MoH2

MrDraiger

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dobrzy są, robią sequel gry która nie odniosła sukcesu -.- ledwo pare miesięcy jest na rynku -.-

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Mi się gra nawet podobała. Co prawda miała błędy graficzne, była śmiesznie krótka i potwornie łatwa, ale miała coś w sobie. Takie solidne 6+/10
Więc będę czekał na kolejną część

neo937

Użytkownik
Użytkownik
Nie odniosła sukcesu? 5mln sprzedanych egzemplarzy to nie tak mało. Z drugiej strony MoH był grą bardzo przeciętną, singla dało się przejść w 4h, a multi pamiętam z bety, w której odrzutu broni nie było, no i cały multiplayer był zrobiony na całkowicie innym silniku. Gra się tak samo dobrze zapowiadała, jak teraz Goodrich zapowiada dwójkę, ale w końcu pewnie znowu będzie przeciętniak. Pewnie zrobią sporo szumu, sporo kasy wpakują w reklamę, gra będzie miała te swoje 5 sekund, po czym spowrotem zostanie pożarta przez BF3 i kolejnego CoDa, bądź Modern Warfare 3.

Marf

Użytkownik
Użytkownik
Nie grałem jeszcze w "jedynke" (tą na X360 po restarcie serii) ale zaniedługo to nadrobie.
I myśle,ze MoH2 bedzie świetny :)
MrDragier - może robią po to zeby naprawić te błędy i zeby odniosła sukces ?

TylkoPolska14

Świeżak
Świeżak
Osobiście sam nie grałem w to na singla i multa ,po wyjściu pełnej wersji. Grałem tylko w bete. Mimo braku odrzutu broni i lekkiej sztywności gry ,nie mogłem się oderwać. Gra ma to coś co zanika w grach typu CoD. Mi natomiast brakuje idealnej gry w 2 Wojnie Światowej. Pamiętacie CoD2? To byly czasy. Fajnie wrócić i pograć w starsze części CoD'a. Co do MoH'a. Ktoś napisał ,że MoH był przeciętną grą. Czemu? A Wojna na Pacyfiku? Co z MoH:Allied Assault? To były części które się bardzo podobały graczom. Liczę na następnego Moha. Mam nadzieję ,że będzie o wiele lepszy od jego poprzednika.

Wujek WilQ

Użytkownik
Użytkownik
MOH to uhmm szajs już po demach było wszystko jasne :)

Bazajaytee

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Bo słabej pierwszej części raczej nie przekonam się do kontynuacji.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Może MOH2 będzie lepszy, mi osobiście MOH na pc przypasował całkiem, ale jednak wolałbym okres WWII :)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Niby crapowaty ten pierwszy MoH ale widać że twórcy stawiają na realizm i klimat wojny a nie na padakę jak Call of Duty dlatego dwójka może być spoko ;)

lechuszusz

Użytkownik
Użytkownik
Po pierwszej części nie zamierzam nawet zbytnio interesować się dwójką.

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
im więcej zgapią z CoDa tym lepiej, cześc druga pójdzie chyba w tym kierunku coś mi się wydaje :)

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Singla w Medal of Honor nie skomentuję, bo to jeden z największych crapów jakie ostatnio widziałem.

Multi bardzo mi się podoba, gdyby nie jedna rzecz - ta gra jest sztucznie realistyczna. Jeśli ktoś nas zauważy, to już nie uciekniemy. Czuję się cały czas jakbym grał na jakimś Super Hardcore, przez co gra bardzo frustruje i nie bawi. Mam nadzieję, że w dwójce się to zmieni.

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Moim zdaniem gra jest lepsza od tegorocznego CoD'a. Grafika nie była taka straszna, nie jest to co prawda poziom BC2, ale jak mogliśmy zauważyć w BO - mogło być gorzej ;) Fabuła była genialna, dynamiczna, nieprzewidywalna. Co prawda gra była krótka i łatwa, ale już dawno nie grałem w tak... inną grę, jak MoH.

Z wielką chęcią zagram w MoH 2 ;)

$evik

Banned
Szczerze, to wolałbym żeby MOH2 został umieszczony w czasie pierwszej wojny światowej. Nigdy nic grywalnego z tego okresu nie mieliśmy, a druga wojna i współczesna wojna były wielokrotnie. Szczególnie niechiałbym 'Modern War' bo od tego mam BC2 :)

Wujek WilQ

Użytkownik
Użytkownik
Sevik I wojna to głównie wojna pozycyjna w okopach , to by się nie sprawdziło.

Do góry Bottom