Misja w COD 4

termbest

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mam problem z jedna misja w grze CoD4.
Jest to misja gdzie trzeba zestrzelic jakiegos goscia z snajperki z duzej odleglosci a pozniej biegnie sie i czeka na helikopter. Cholera jasna... tak mi sie podobala ta misja cichaczem przebiegam i myslalem ze na luzie uciekne bez wystrzelenia duzo strzal... ale to jest masakra gram na Veteranie normalnie misje przechodzilem bez problemu ale przeciez tutaj jest nie skonczenie wiele przeciwnikow chyba :) Tylko raz dotarlem do przylotu tego helikoptera (schowalem sie w jakiejs dziupli i wyrzucalem tylko granaty ktore we mnie rzucali) ale jak mi kazali wziasc tego moska do helikoptera to mnie zestrzelili. Macie jakis sposob na ta misje? Jak ja przeszliscie?

karol191

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Misja w COD 4

http://pl.youtube.com/watch?v=ifRktShsAfI -moze to ci pomoze jak nie to masz jeszcze rubryke po prawej.
Ps.wlasnie zaczalem gre od veterana juz sie boje :p

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

nie ma na to sposobu oprocz jednego :) proboj , proboj i proboj. (za ktoryms razem sie uda) i nie zapominaj strzelac tez trzeba

btw. CoD 4 na veteranie jest BANALNE !!!!

kang

Banned
Użytkownik

Musisz biec czym prędzej, w sumie zabić tylko kilku ziomków i tyle, w ten sposób dojdziesz do momentu jak twój kompan zostanie ranny, wtedy będziesz musiał go nieść. Co jakiś czas położysz go na ziemi, by pomógł ci w ostrzale, w ten sposób dojdziecie pod takie wielkie koło jak w lunaparkach i tam będziesz musiał utrzymać pozycję przez około 6 minut, aż do przybycia helikoptera ratunkowego.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

kang napisał:
Musisz biec czym prędzej, w sumie zabić tylko kilku ziomków i tyle, w ten sposób dojdziesz do momentu jak twój kompan zostanie ranny, wtedy będziesz musiał go nieść. Co jakiś czas położysz go na ziemi, by pomógł ci w ostrzale, w ten sposób dojdziecie pod takie wielkie koło jak w lunaparkach i tam będziesz musiał utrzymać pozycję przez około 6 minut, aż do przybycia helikoptera ratunkowego.
On juz gral w ta misje, wiec ogolny opis mu sie nie ryda ;)

Mr.Hankey

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Dokładnie w tym samym miejscu utkonąłem na Veteranie. W sumie pierwsze wyzwanie, ale za to piekielnie trudne i irytujące...

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

Mr.Hankey napisał:
Dokładnie w tym samym miejscu utkonąłem na Veteranie. W sumie pierwsze wyzwanie, ale za to piekielnie trudne i irytujące...
Granie na Veteran odpuscilem sobie w tym samym miejscu-szkoda zdrowia:)

fuktu

Użytkownik
Użytkownik

dobra to chlopaki jest pestka.

kto przeszedl ta night club czy jakos tak sie nazywa. to ta akcja w samolocie . ta to jest nie do przejscia .

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

VENOMmaxPL napisał:

kto przeszedl ta night club czy jakos tak sie nazywa. to ta akcja w samolocie . ta to jest nie do przejscia .
Nie wiem w jaka gre grales,night cluby sa w GTA4,a w Cod4 jest Mile High Club ;)

FanXbox2

Użytkownik
Użytkownik

Schowaj sie z tym facetem co go na plecacj niosłes tam gdzie ci kaza tam koło djabelskiego młynu .Kucnij i schowaj sie za nim i poczekaj jak chekliopter przyleci tam od czasu do czasu postrzelaj.Jak juz przyleci helikopter to niewybiegaj tak odrazu tylko poczekaj az z niego wyjda twoi ludzie i zaczna strzelac .I po chwili wybiegnij do helikopterA.Ps Tez miałez z tym problem chyba z 20 razy to przechodziłem.Pozdrawiam

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

VENOMmaxPL napisał:

To jest "mile high club".
Przeszedlem na veteranie :p

Laska

Użytkownik
Użytkownik

To teraz rada ode mnie. A więc odstaw kapitana według radaru w te krzaki. Gdy już to zrobisz to po lewej stronie będziesz miał takie jakby wesołe miasteczko. Zajdź za nie i połóż się i po prostu czekaj, aż helikopter przyleci wysiądą twoje ziomki rozstrzelają wszystkich. Jak to zrobią bierz kapitana i do samolotu jak najszybciej.

WReki

Użytkownik
Użytkownik

ja na weteranie przeszdłem tą misje w sposób taki że odlożyłem tego kapitana a następnie schowałem sie za takim ala'tarasikiem po prawej stronie od kapitania.. z tamtąd zucałem nady i rozstrzeliwałem pozostałych którym udało sie do mnie dojść

madras88

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Musisz ukryć się koło wielkiego młynu wystrzelać wsztsko co się rusza, i potem powoli biec do helikopteru powoli ściągając każdego ruska który sie pojawia. :)za 10 razemuda się napewno;)

septem

Użytkownik
Użytkownik

Ogolnie to ja zrobilem to tak, ze lupalem do nich z tego miejsca z samochodzikami, a jak mnie zranili to zeskakiwalem po drugiej stronie i czekalem, az sie kolezka "uleczy" :) Taka mala rada, o ktorej czesc nie wie- zanim polozysz MacMillana przy tym diabelskim mlynie, wykorzystaj wszystkie claymory jakie masz- jak go odstawisz to dostaniesz jeszcze 8 nowych. Przydatny trik.

kopecioch

Użytkownik
Użytkownik

Siemasz mój sposób był taki , kilkanaście razy zaczynałem ta misje ,ale najlepszym sposobem jest bieg i zabijanie przeciwników podczas szybkiego biegu chwili postoju i dalej RUN RUN bith, bo jak będziesz stal w miejscu to cały czas będą wychodzić nowi przeciwnicy ,potem jak będziesz dalej jak będzie więcej ludzi ,posadź przyjaciela snipera zestrzel przeciwników na horyzoncie i znowu run run.Na koniec jak już czekasz na helikopter i musisz chronić strefy zrzutu lub inaczej strefy bezpieczeństwa to posadź przyjaciela snipera i siedź obok niego,Pozdro i wytrwałości życzę

Do góry Bottom