1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 ,,BŁąD GRY"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wilos, Lipiec 20, 2012.

  1. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czyta nowej ORYGINALNEJ płyty Modern Warfare 3 na konsoli Jasper z 2009 roku. Wszystkie inne gry działająbez problemu. Po uruchomieniu na ekranie MENU pojawia sie komunikat ,,Bład gry". Po ostatniej aktualizacji czyli ok 20 czerwca.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Bedziesz musial nagrac ponownie z odpowiednim patchem Ap. 2.5
     
  4. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest gra ORYGINALNA XBOX nie przerobiony ;)
     
  5. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Hm, racja .. nie doczytalem .. Moj blad ... Prawdopodobnie padl DVD - ROM ... Gra sie normalnie instaluje na dysku, tak ? .. i nie dziala na najnowszym dashu ?? [ 15... }
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czy płyta jest czysta ? z mojej strony to spróbuj przeczyścić cache .
     
  7. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jest nowa została wymieniona przez LEM polska, ponieważ poprzednia działała do 20 czerwca. Po ostatniej aktualizacji gra włacza sie i w MENU pojawia sie komunikat ,,Błąd gry" i wywala do dashu. Inne gry działają doskonale, napęd jest ok. Tylko z MW3 problem, w którą grałem od premiery prawie codziennie.


    odinstalowywałem aktualizacje, instalowałem bez profilu, dalej to samo. Masakra - człoweik kupuje oryginalne gry i nie może normalnie zagrać.
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przeczyściłeś cache
     
  9. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znaczy na dysku wciskjamy ,,Y".
    Jeszcze nie zrobiłem tego
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    no to jak możesz to zobacz bo sam jestem ciekawy
     
  11. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie działa, to samo.

    A najlepsze jest to że jak odinstaluje gre i uruchomie z dysku to można nawet ropocząc rozgrywkę np multiplayera ale już po 5 sek FREEZEE.
    Brak mi słów- Będe walczył z MICROSOFTEM - założe im sprawe w sądzie.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czy masz MW3 zainstalowane na dysku ?
     
  13. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak zainstalowane jest, jednak jak odinstalowałem gra normalnie odpala ale po 5 sekundach grania zawiesza sie ,,FREZE ekranu"

    Jak zainstalowana - komunikat w MENU ,,BŁAD DYSKU"
    Odinstalowana , wchodzi do MENU GRY- można wybrać Kampanie czy MULTI, i po wgraniu planszy - 5 sek. i zawiesza sie.


    I to jest NOWA GRA - która została wymieniona po 8 msc. grania przez ACTIVISION za darmo

    MASAKRA:frown-new:
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jak masz możliwość to idź do jakiegoś kumpla co posiada xbox 360 i sprawdź czy u niego wszystko w porządku .
     
  15. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak u kolegi gra działa normalnie
     
  16. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3443
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  17. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Wyczyść cashe jak już zostało Ci polecone i ogólnie przywróć ustawienia fabryczne. Może się wdarł jakiś dziwny błąd
     
  19. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cache wyczyszczony- przywracałem update. Nic nie pomaga
     
  20. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Ja trochę nie rozumiem tego Twojego zdania " Gra jest nowa została wymieniona przez LEM polska, ponieważ poprzednia działała do 20 czerwca " ... Czyli, że co się stało z poprzednią wersją tej gry , że nie działa ?? Może tak samo jest z tą wersją i po prostu płyta jest wadliwa ..
     
  21. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po 20 czerwca wyskoczył mi ten bład więc pomyślałem że wina dysku - grałem w Multi systematycznie. Jednak Gre wymienili mi na nową i dalej ten sam błąd.
     

Wczytywanie...

Poleć forum