1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mój xbox360 nie chce się połączyć się z internetem błąd 80151909

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychu457, Listopad 17, 2014.

  1. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Tak jak napisałem mój xbox nie chce połączyć się z internetem. Podczas logowania konta pokazuje mi błąd nr 80151909. potem jak testuje połączenie sieciowe to xbox łączy się z wi-fi ale z internetem już nie. Zrobiłem tak jak pisało w pomocy technicznej było napisane ale to nie pomogło. Czy ktoś ma ten sam problem?Czy ktoś wie jak go rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12754
    Polubienia:
    1189
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    konsole z rgh nie łączą sie z xboxlive
     
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola jest nieprzerabiana.
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sposób też sprawdzałem i nic mi nie dał. Jak chciałem pobrać profil to pokazywało mi się okno sprawdzania połączenia sieciowego i potem że tego połączenia nie ma i żebym zrobił test połączenia czyli robi się błędne koło. Przywracałem też ustawienia fabryczne komputera i nic.
     
  8. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czyli generalnie nie masz netu na konsoli tak ? - na innych urządzeniach jest necik ?
     
  9. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak na innych urządzeniach jest ale też na mojej lumii też konto xbox live mi nie wchodzi pokazuje mi błąd 0x80072efd
     
  10. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na kompie loguje się normalnie. I chyba znalazłem rozwiązanie problemu wstawiam link jakby ktoś miał podobny problem Xbox.com Forums
     
  12. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Gdy miałem ten sam problem zresetowałem router i pomogło ;)
     
  13. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Resetowałem router wiele razy i to nie pomogło.
     
  14. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Ja, jak miałem ten błąd po prostu odłączałem się od router'a w xboxie i wpisywałem na nowo hasło i działało. Spróbuj tak
     
  15. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1202
    Polubienia:
    223
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A porty odblokowane ?
     

Wczytywanie...

Poleć forum