MP3 z plyty na HDD w X360

H

HuntterPL

Guest
Jak włożyć plyte do napedu i wejsc z poziomu media/myzyka/Biezaca plyta/ to niby jest informacja o mozliwosci sluchania muzyki z plyty (co idzie zrobic ;p ) i skopiowania jej na dysk (z czym juz problem)
Wie ktos jak to zrobic ;p Czy wogole jest mozliwosc skopiowania mp3 z plyty czy to jakas lipa z ta informacja w menu.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: MP3 z plyty na HDD w X360

Kopiowac mozna tylko plyty w formacie audio cd, te z mp3 da sie tylko odsluchac.

H

HuntterPL

Guest

Tak sprawdzilem, dziala. Dzieki.
Ale duzo zajmuja te pliki audio, szkoda i tak nie duzego dysku. Zostane przy puszczaniu swojej muzyki z wierzy podczas grania ;p

Mietak5

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Ja mam mp3 na pendrive ;D wpięte do xa. I słucha sie eleganco tylko na dysk nie da sie przegrac:-\

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam a stale podloczony czytnik kart, ladnie pasuje do x'a i wystarzy wlozyc karte i gra muzyczka. A i czytniki i karty kosztuja grosze, wiec moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie.

jabar24

Banned
Użytkownik

HuntterPL napisał:
Tak sprawdzilem, dziala. Dzieki.
Ale duzo zajmuja te pliki audio, szkoda i tak nie duzego dysku. Zostane przy puszczaniu swojej muzyki z wierzy podczas grania ;p
8) To nieprawda że dużo zajmują (duzo zajmują na płycie), na dysk kopiują się nagrania z płytek audio, ale w locie konwertują się do wma, czyli ważą podobnie co mp3'ki , ja również słucham muzy z pena, ale jak już wrzucam na dysk do X-a to nagrywam sobie audio na cd-rw. pozdro!!

psho

Świeżak
Świeżak

A można jakoś wgrać Mp3 bezpośrednio na dysk?

jabar24

Banned
Użytkownik

psho napisał:
A można jakoś wgrać Mp3 bezpośrednio na dysk?
niemożna... :(

pilat

Świeżak
Świeżak
to troszke bez sensu. Posiadam wersje elite ze 120 GB dysku i nie mam co z nim zrobic. jedyne co to zgrac giere ktora i tak nie uruchomi sie bez plyty. Po co ten dysk? porazka jak dla mnie :( nie potrzebnie przeplacalem. moze microsoft wypusci jakiegos dashboarda z poprawka.

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
coz zawsze mozesz sciganas sobie troche filmów w jakosci hd z marketplace (niestety taka polityka MS)

immortal69

Świeżak
Świeżak
a taki kabelek nie wystarczy żeby zrzucać mp3 na hdd przez kompa?

LINK

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
wrzucic mozesz. ale konsola ich nie przeczyta

Do góry Bottom