Multi problem z podlaczeniem

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Od kilku dni mam problem do podpiecia sie do sesji jak ktos mnie zaprasza. Co chwile mnie rozlancza. Nie wiem czy serwery sa tak obciazone ale zaczyna mnie to irytowac. Czy tez tak macie?

P

przeo_91

Guest
Odp: Multi problem z podlaczeniem

Czasami tak mam ;/ To coś jest od M$ bo u mnie wszystko działa OK!

kantona

Użytkownik
Użytkownik

Jak jest u was z multi ? Bo mi się zdarza takie coś że podłączę się do gry - ktoś tam wybiera mapę, wyskakuje loading i albo zawisa na tyle że mogę wyjść jeszcze do dasha albo zawisa całkowicie - na początku myślalem że to może wina firewalla albo coś ale próbowałem wyłączyć itp itd i nic nie pomogło. Nie jest tak za każdym razem ale powiedzmy że tak co drugie podłączenie do gry online - z innymi grami nie mam takich problemów.

leszek1981

Użytkownik
Użytkownik

Dokladnie mam taki sam problem ze nie moge doloczyc do zadnego trybu online. Nie mam pojecia o co chodzi. Dodam ze z innymi grami nie mam problemu.

Pablo102

Świeżak
Świeżak
mam problem z call of duty z multi nie moge sie podlaczyc nie moge znalesc wiecej graczy jestem tylko ja i nikogo nie morze znalesc o co chodzi

Apacer

Użytkownik
Użytkownik
A ja nie mogę wogóle się połączyć z live. Chce aktualizację ściągać, 128 mega, a wolne mam 24 mega bo juz raz ściagałem taką pojemną i mi zapełniło połowe karty pamięci 256 megową. A jak daje ściagaj to po chwili wyskakuje błąd połączenia z live... I tak w kółko, przez to że nie mogę się połączyć z live, nie mogę grać sobie z kolegami ani nic przeglądać w świecie x pudła. Paranoja... to M$ coraz bardziej mnie wkur...

Do góry Bottom