Multiplayer Homefront

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

arkadiusz_89

Użytkownik
Użytkownik
Jeśli czytaliście nasz playtest Homefront w 161. numerze PSX Extreme, zwróciliście pewnie uwagę na przechwałki dewelopera w temacie multiplayera. Najnowszy trailer pokazuje, że wcale nie musiały być to tylko czcze przechwałki...

Jest widowiskowo, efektownie, intensywnie, z udziałem maszyn i setek pocisków - momentami wręcz identycznie jak w ostatnich odsłonach Call of Duty. Ale czy to źle? W żadnym wypadku - bo Homefront wprowadzić ma też do sieciowej rozgrywki kilka własnych patentów, m.in. inne zarządzanie zdobywanymi punktami. Recenzję najnowszego wydawnictwa THQ przeczytacie w najbliższym numerze PSX Extreme - a teraz zapraszam na minutę czystej zadymy...

Źródło: Multiplayer Homefront - brat Call of Duty | PPE.PL - Portal PSX Extreme

strasznie przypomina COD, też odnosicie takie wrażenie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Shibby

Użytkownik
Użytkownik
Cod, z nowymi killstreak'ami i ciężką maszynerią ;]

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
im bliżej CoDa, tym lepiej :p bardziej arcadowa niż BF3, super ;)

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Może być, taki mix BC2 z COD. Jak stanieje to się kiedyś pogra, a teraz to jest parę lepszych FPSów :)

sheriffxPL

Użytkownik
Użytkownik
jakbym widział jakiegoś MAGa z ps3 :p

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Może być, taki mix BC2 z COD. Jak stanieje to się kiedyś pogra, a teraz to jest parę lepszych FPSów :)
skąd wiesz czy lepsze, w HF jeszcze nie grałeś ; p

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
znana jest juz moze cena ? bo moze mnie na nia nie bedzie stac :)

a tak to super gierka tylko wydaje mi sie ze grafa nie teges :)

neo937

Użytkownik
Użytkownik
Jakby mi powiedzieli że to Modern Warfare 3 z pojazdami, to bym uwierzył ;] Totalny klon Call of Duty z tego Homefronta.

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Jakby mi powiedzieli że to Modern Warfare 3 z pojazdami, to bym uwierzył ;] Totalny klon Call of Duty z tego Homefronta.
teraz tylko pozostaje liczyc, ze to będzie klon CoDa4, a nie Black Opsa czy MW2.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
skąd wiesz czy lepsze, w HF jeszcze nie grałeś ; p
Ale grałem w tamte FPSy i raczej ciężko byłby HF przebić tamte pozycje :p

A jakość multi tak naprawdę zależy nie od samej gry, a graczy, bo jak będzie masa kamperów to tytuł jak dla mnie jest skreślony.

RSA

Użytkownik
Użytkownik
bo jak będzie masa kamperów
Nie spotkalem sie jeszcze z zadnym fps'em gdzie by ich nie bylo, dlatego trzeba ich tepic na wszelkie sposoby a jest ich troche.

Co do gry to wydaje mi sie ze bedzie to taki sredniak.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom