mw2 - gry na żadanie

kubisoft

Użytkownik
Użytkownik
lolz

wczoraj(01.03.11) moj kumpel kupil sobie microsoft pointsy i kupil mw2 w grach na zadanie (obaj jestesmy zarejestrowani na polsce) dzisiaj sprawdzam, bo tez chcialem kupic i patrze, a tam mw2 nie ma w grach na zadanie

w jeden dzien nagle usuneli mw2 z gier na zadanie?? na dodatek zapytalem kolege ze Szkocji ktory jest zarejestrowany na GB i on mi powiedzal ze u niego to mw2 jest do kupienia w grach na zadanie...

wiec ja sie pytam o co chodzi??

marcincs

Użytkownik
Użytkownik
Na naszym XBL nie ma

bigosPL

Użytkownik
Użytkownik
o kurde, nie ma rzeczywiście ;) a ja na dwa xboxy jeszcze wczoraj pobrałem :)

Marydson

Użytkownik
Użytkownik
ja to samo mialem ;/ kupilem wczoraj msp zeby kupic mw2 a tutaj **** ;/

pobier

Użytkownik
Użytkownik
Ja tak troche podejrzewam, że zdjęli na jakiś czas i zmniejszą cene. Może słabo im się sprzedawała, bo walnęli cene 220zł. lol
Wszytko do 150zł się mieściło a to CoD za 200 i mało kto kupił. Pewnie za kilka dni wróci, może nawet w rozsądnej cenie??

kubisoft

Użytkownik
Użytkownik
mam nadzieje ze wroci bo chce kupic :pP

hashpl

Banned
a nie da rady przypadkiem sciagnac z UK konta ?

@pobier
mylisz sie, RDR kosztuje 220zl (cos kolo tego) na PL marketplace a ludzie kupuja i kupowac beda

kubisoft

Użytkownik
Użytkownik
na uk jest, ale pytanie czy teraz, kiedy w naszym ojczystym kraju mozna byc zarejestrowanym na PL da się sciagac z united kingdom (bo wiecie, teraz tyle tych blokad regionalnych)

hashpl

Banned
Kubisoft, wez pod uwage ze 99% kont na allegro z MSP to wlasnie konta z UK ktore mozesz (ale nie musisz ) emigrowac na PL.Sek w tym czy MW2 z UK ma blokade regionalna.Inna sprawa ze MW2 z PL livie byla po polsku

kubisoft

Użytkownik
Użytkownik
czyli zostaje tylko czekac az mw2 wroci do gier na zadanie ;p

kubisoft

Użytkownik
Użytkownik
pomocy

Do góry Bottom