Nagrywanie dema pobranego z sieci

speeder114

Banned
Sorry ale takie tematy już były.

Sauron24

Użytkownik
Użytkownik
A np. takie gry jak deathspank nie mozna tak nagrac ?

szczurx

Użytkownik
Użytkownik
od godziny próbuję nagrać demko wormsów na płyty i ciągle jest w xboxie wykrywane jako trial, chociaz robie wszystko poprawnie wg opisu. gdy nagram to samo demko na pendrive, to bez problemu dziala jako pelna wersja. dzialaly komus wormsy z plyty?

lukeN

Użytkownik
Użytkownik
mam pytanie, ponieważ moim nero nie ma czegoś takiego jak plik udf? Czy mam nagrywać jako plik z danymi?

valentine28

Użytkownik
Użytkownik
mam pytanie dlaczego w najnowszym dashu jak włożę płytę do xboxa to widzi jako dysk z różnymi materiałami a w bibliotece gier nie widać tej gry???

Tzn. Nie da sie jej odpalić o_O

emilbe

Świeżak
Świeżak
powielam pytanie valentine pomozcie???!!!badz pojawia sie gra na sekunde i znika???????????

Alex04B

Świeżak
Świeżak
ja zrobiłem wszystko według instrukcji i jak wchodzę do biblioteka gier to gry z płyty (arcade) pojawiają się na sekundę i znikają . wsadziłem je na pendriva i to samo a jak patrze w pamięci to pisze uszkodzone gry. Mam xbox 360 slim 4 gb + 20gb pendrive + kinect brak xbox live

oskaru

Użytkownik
Użytkownik
Jak juz nagrałem demko na płytę , wkładam ją do xboxa (nie przerobiony) następnie wchodzę w bibliotekę gier i mam to demko elegancko tyle ze jak je odpalam to po kilku sekundach pojawia się błąd ze nie może odczytać płyty, 1.przetrzyj wilgotna ściereczką 2. uruchom ponownie konsole - takie pkt pojawiają się w komunikacie. O co tu chodzi?

aw33

Świeżak
Świeżak
Witam jak nagrać demo bo nagrałem według poradnika ze strony pierwszej i xbox 360 widzi dysk z różnymi materiałami ale w bibliotece gier niema nic. Pomóżcie jak możecie

Do góry Bottom