Witam.
Mam problem z nagrywaniem gier. Jak nagrywam grę to wszystko jest ok, nagrywa się do 100%, przed weryfikacją otwiera i zamyka się napęd, po czym jakby nie czyta tej płyty i nie może się zweryfikować (na dole jest napis Driver not device i cośtam dalej). Robi się tak trzy razy po czym wyskakuje powiadomienie, jak dam nie, to próbuje ponownie zweryfikować, jak dam tak to po zawodach
Pięć płyt już poszło...
Teraz trochę informacji:
Mam starą konsolę LT 2.0 (nie wiem jaki dash). Nagrywarka IHAS 124 E, płyty Verbatim MK-003.
Gry są przerobione XGD3 pod lt 2.0.
Ustawienia:
W EEPROM Utility:
Zaznaczone:Smart Burn i Force Hyper Tuning
Puste: Over Speed Writing i Online Hyper Tuning
W IMGBURN:
- Build -> page 2 -> Read Buffer Size zaznaczone 512 MG
- I/O -> page 2 -> Buffer Size zaznaczone 509 MG (nie mogę na suwaku ustawić 512)
- Write:
- Options -> Calculate Optimal
- Zaznaczone Perform OPC Before Write
- Zaznaczone Verify Against Image File
- Book Type -> Lite On -> Drive (For DVD + R DL Media - EEPROM) -> DVD ROM
- Settings -> Write Speed - Brałam już 4x i 2,4 x i ten sam problem.
Ustawienia wyczytałam na tym forum i zrobiłam tak u siebie.
Nie mam pojęcia o co chodzi, prośba o pomoc. Dodam, że z nagrywaniem gier XGD2 problemu nie było.
Mam problem z nagrywaniem gier. Jak nagrywam grę to wszystko jest ok, nagrywa się do 100%, przed weryfikacją otwiera i zamyka się napęd, po czym jakby nie czyta tej płyty i nie może się zweryfikować (na dole jest napis Driver not device i cośtam dalej). Robi się tak trzy razy po czym wyskakuje powiadomienie, jak dam nie, to próbuje ponownie zweryfikować, jak dam tak to po zawodach
Pięć płyt już poszło...
Teraz trochę informacji:
Mam starą konsolę LT 2.0 (nie wiem jaki dash). Nagrywarka IHAS 124 E, płyty Verbatim MK-003.
Gry są przerobione XGD3 pod lt 2.0.
Ustawienia:
W EEPROM Utility:
Zaznaczone:Smart Burn i Force Hyper Tuning
Puste: Over Speed Writing i Online Hyper Tuning
W IMGBURN:
- Build -> page 2 -> Read Buffer Size zaznaczone 512 MG
- I/O -> page 2 -> Buffer Size zaznaczone 509 MG (nie mogę na suwaku ustawić 512)
- Write:
- Options -> Calculate Optimal
- Zaznaczone Perform OPC Before Write
- Zaznaczone Verify Against Image File
- Book Type -> Lite On -> Drive (For DVD + R DL Media - EEPROM) -> DVD ROM
- Settings -> Write Speed - Brałam już 4x i 2,4 x i ten sam problem.
Ustawienia wyczytałam na tym forum i zrobiłam tak u siebie.
Nie mam pojęcia o co chodzi, prośba o pomoc. Dodam, że z nagrywaniem gier XGD2 problemu nie było.