Najlepsza misja ;) w GTA IV

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Sa juz tematy: "Najfajniejsze postacie z GTA4 :D" i "Najlepszy samochód z gry GTA IV ". Dziwie sie ze nie ma jeszcze tematu o misjach wiec takowy zakladam :)

Wiec ktora misja wam sie najbardziej podobala ??? Moj faworyt "Napad na Bank"

Herki

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Najlepsza misja ;) w GTA IV

mi też napad na bank którego nie moge przejść :D :D 5 gwiazdek to dla mnie za dużo :D :D

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Zabicie tego pedała :D Na początku nie skupiłem się na filmiku i myślałem że Roman na serio go umówił z tym dewiantem na randke. A tu masz, miłe zaskoczenie :D

szyna55

Użytkownik
Użytkownik

Mi napad na bank i zabicie tego szefa w banku co umawialismy sie przez internet

P

przeo_91

Guest

Mi się podobała misja w Muzeum w Banku i ta jak z LJ trzeba było ścigać helikopter :)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Dla mnie zdecydowanie bank i ta w ktorej blokujemy tunel ciezapowka.

timonowski

Użytkownik
Użytkownik

One Last Thing - nie do wyjęcia jest. Proponuje przed nią zapisać i dwa scenariusze przejść. *********. Powiem tylko ze chodzi oczywiście o rewanż na Dimitrim lub o bardzo dużo kase :D

Kuba380

Użytkownik
Użytkownik

napad na bank a tak ogolnie wszytkie misje jak narazie w skali od 1 do 6 :D to 4

krv

Użytkownik
Użytkownik

Nie pamiętam jak się zwała ta misja, ale jest to wymiana diamentu na kasę w muzeum... Za-je-bi-sta akcja!

Noo i jeszcze ten napad na bank niech będzie :p

termbest

Użytkownik
Użytkownik

A kurde, za 1000$ ...... będziecie wiedziec ocb ja kdojdziecie do tej misji.... Podoba mi sie fabula... nie zabilem.

Furson

Użytkownik
Użytkownik

najlepsza misja jest z bankiem ..no chyba ze ostatnia ale do tej wlasnienei moge dojsc bo jak zabijam czy oszczedzam tego goscia na koncu to dimitri do mnie nie dzwoni i nie ma progressu ..co robic ? ? ? odwoze romana do brruciego i potem juz nic sie nie dzieje :(

karol191

Użytkownik
Użytkownik

Zapoda mi ktos gameplay z misji z tego banku bo ja nie mam gta 4 i chcialbym zobaczyc jak tak polecacie :D

Mariusz512

Użytkownik
Użytkownik

karol191 napisał:
Zapoda mi ktos gameplay z misji z tego banku bo ja nie mam gta 4 i chcialbym zobaczyc jak tak polecacie :D
http://www.youtube.com/watch?v=AtEpqGozYpU

Da sie wogóle uciec jak sie ma 6 gwiazdek ??

leszek1981

Użytkownik
Użytkownik

Jak dla mnie napad na bank.

Herki

Użytkownik
Użytkownik

napad na bank i muzeum to sa dwie misje ktore byly dla mnie zajebiscie trudne :D :D

asq1994

Użytkownik
Użytkownik

Dla mnie najlepsza misja była w opuszczonym szpitalu jest *********.

frey

Użytkownik
Użytkownik

Mariusz512 napisał:
Da sie wogóle uciec jak sie ma 6 gwiazdek ??
chyba nie, jak jeszcze nie mialem manhatanu odblokwoanego to wbieglem mostem do tunelu metrai dobieglem na drugi koniec. jak juz wybieglem z obszaru poszukiwan (dalej bedac w tunelu) gwiazdki zaczely migac, co niby znaczylo ze musze odczekac zeby minal poscig, po chwili znowu znalazlem sie w centrum poscigu pomimo tego ze zaden policjant mnie nie widzial.

cux

Użytkownik
Użytkownik

Hm, mnie chyba najbardziej jak do tej pory podobala sie zarowno misja w opuszczonym szpitalu, zestrzelenie snajperow na CAT'ach napad na bank-niezly rozpierdol :D oraz misja w muzeum-cudenko! Czulem sie,jakym gral w jakies bardziej rozbudowane FPP. :D Ogolnie to w zasadzie nie ma misji, ktora by mi nie lezala. ;)

A bylbym zapomnial, podobala mi sie tez bardzo misja, kiedy trza bylo zlikwidowac jednego z braci, pozniej odbyla sie za niego msza i kolejna ********* akcja-podjechalo kilka fur i napierdalanka przed kosciolem. . A pozniej jszcze zdupianie wozem z trumną. Oj miodek. :D Kocham ta gre i nie zaluje wydanej kasy! :D

Furson

Użytkownik
Użytkownik

ja kurde rownierz nie zaluje wydanej kasy bo bede se przynajmniej beztrosko w multi pykal a jezeli chodzi o misje to ostatnia wymiata... oczywiscie jesli sie pojedzie zabic dimitra bo wtedy tak fajnie sie wyskakuje crossem i sie lapie helikoptera (kto przeszedl to wie) ...drugie zakonczenie juz nie jest takie fajne bo z lodki sie wskakuje na helikopter a to nie jest juz takie..takie spektakularne !

micer

Użytkownik
Użytkownik
najlepsza misja to ta w ktorej trzeba odbic romana w fabryce. Fajna nawalanka była wtedy

Do góry Bottom