Najlepsza nagrywarka do "zapasówek"

herbata666

Świeżak
Świeżak
Witam , mam zamiar kupic nowa nagrywareczke bo moja sie starzeje i nie daje rady juz powoli robic kopi zapasowych .
Doradzcie co jest najlepsze na rynku dla 360 (zeby jej wybredny laserek sie nie przemeczal popsutymi kopiami :( )

Pozdrawiam
Piotrek

P

Piri001

Guest
Odp: Najlepsza nagrywarka do "zapasówek"

Pionieer - is good :) :) ;) ;)

herbata666

Świeżak
Świeżak

a jaki model ??

devil12

Użytkownik
Użytkownik

Pioneer 112D is the best ;)

peku

Użytkownik
Użytkownik

Ja także kupiłem ostanio Pioneerka :D

http://allegro.pl/item304678825_nagrywarka_pioneer_dvr_112dbk_najnizsza_cena_.html

taniooo :D i to najlepszy moodel :p

P

przeo_91

Guest

Ja polecam nagrywarkę DVD-RW LG GSA H55L BULK

http://www.allegro.pl/item306787759_nagrywarka_dvd_lg_gsa_h55l_lightscribe_vat_wwa_ss.html

Jest droższa od tego PIONER co wyżej ale ma LightScribe i BARDZO DOBREJ JAKOŚCI LASER!!!
Ja ją używam i chodzi cudownie płytki się w niej kręcą jak by się nie kręciły(ZERO SZUMU) Wszytko ma co ci trzeba a LightScribe ci się przyda jak będziesz chciał sobie zrobić fajną okładkę na gierke :) :) :)

peku

Użytkownik
Użytkownik

Pioneer lepszy. Light Scribe to szajs bo i tak gówno widac z tych rysunkow/napisow plyty sa drogie a poza tym dlugo sie to robi i nie walto dawac wiecej $ z powodu jakiejs dennej funkcji. Dobrej jakosci laser ma pioneer ktory jest najlepszy do X360 jak powszechnie wiadomo. Płytki sie kręcą wszedzie tak samo (w kółko) A Szum jest przy szybkim odczycie -_- a nie nagrywaniu

herbata666

Świeżak
Świeżak

OK decyzja zapadla kupuje Pioneera DVR-112DBK z tej linki co kolega podal za 75 pln (czyli grosze).
Juz sie niemoge doczekac palenia pierwszej zapasowki :p .
Dziekowka za porady

peku

Użytkownik
Użytkownik

:] mysle ze tez bede zadowolony z nagrywary ;] wkoncu tak duzo ludzi ja poleca ;)

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik

A ja mam i polecam Samsung writemaster SH-S182D jak na razie zadnych problemow z nia nie mam i wypala bez problemow.

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

Ja się zastanawiam czy wybrac PIONEER DVR-115D czy Pioneer DVR-112D co radzicie?

peku

Użytkownik
Użytkownik

pioneer 112d Sprawdzone - działa aż za dobrze (sam mam) :D POLECAM

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

niby ten 115d nowszy ale pamietajac ze nowszy nie znaczy lepszy sprawdzam opinie :D

peku

Użytkownik
Użytkownik

wez 112d :p lepiej zainwestowac w sprawdzona nagryware nawet jezeli tamta nowsza to co to zmieni ? przeciez nagrywarka ma sluzyc do wypalania gier na x-a . a 112d spelnia oczekiwania ::)

dukez

Użytkownik
Użytkownik

Ja polecam BENQ DW1655 szklana optyka, a nie jak w tandetnych Lite on'ach z plastiku ;)

peku

Użytkownik
Użytkownik

mam tą nagrywarke - próbowałem nią nagrywać i jakoś mi gry słabo działają (...prosze przetrzec szmatką...)

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam LiteOn'a, SHW 16H5S, i nie polecam. Na 10 nagranych gier 1 ma problemy z odczytaniem (wspomniane ...prosze przetrzec plyte szmatka... w Mass Effect aaaaaaaaa :/ ) a poza tym przestala mi czytac jakiekolwiek CD-R i wiekszosc oryginalnie tloczonych CD. Na poczatku miesiaca jak tylko dostane kase kupuje polecanego przez wszystkich Pionierka 112D :)

peku

Użytkownik
Użytkownik

no i bardzo dobrze zrobisz ;) a z liteonem sie nie dziw bo to największe gówno jakie może być ^^

SnoopX360

Użytkownik
Użytkownik

http://www.komputronik.pl/Napedy_optyczne/DVD_RW_/_DVD_RW/Pioneer/Pioneer_DVD_/_RW_DVR_112D_bulk_black/pelny,id,37599/
a czy ta wypalarka jest wstanie spelnic oczekiwania ;)

piotrek213

Świeżak
Świeżak

Ja mam LG nagrywarke polecam nagrywa extra ;)

Do góry Bottom