siemasz ja mam wlasnie problem z tym ze nie czyta mi piratow ( pojawia sie tylko logo x360 ) od jakiegos czasu nagrywam i juz z 5 plytek pod rzad mi nie czyta a jak zanioslem do znajomego to u niego dzialaja co dziwne wszystkie piraty co wczesniej mi dzialaly dzialaja dalej . Pozyczylem orginalnego pes 10 i wgral mi nowe menu i normalnie chodzi a pirat ni h.... masz moze pomysl o co chodzi z gory dzieki wielkie !!nie czyta piratów, oryginałów czy wszystkiego?
siemasz ja mam wlasnie problem z tym ze nie czyta mi piratow ( pojawia sie tylko logo x360 ) od jakiegos czasu nagrywam i juz z 5 plytek pod rzad mi nie czyta a jak zanioslem do znajomego to u niego dzialaja co dziwne wszystkie piraty co wczesniej mi dzialaly dzialaja dalej . Pozyczylem orginalnego pes 10 i wgral mi nowe menu i normalnie chodzi a pirat ni h.... masz moze pomysl o co chodzi z gory dzieki wielkie !!
Ja mam benka i czyta nawet najgorsze płyty bez mrugnięcia okiemJestem pewien ze padł więc poszukuję lasera dodam ze już był w czechach wymieniono go lecz padł bo jest po flashu taka uroda benq bardzo słabe lasery