Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

szoke

Użytkownik
Użytkownik
Witam
Mam taki problem bo chciałbym kupić wersję 65nm Arcade HDMI, i też odrazu ją zflashować. Poczytałem ostatnio trochę o flashowaniu i myślę, że z wgrywaniem nowego oprogramowania nie miałbym zbytniego problemu jednak przy wersji Hitachi v0079 trzeba już lutować, a tego nie chciałbym robić.

Czy te napędy często występują w nowych Arcade'ach ?

Chciałbym kupić konsolę jeszcze przed świętami (jest czas aby przetestować :) ) a najlepszą ofertę znalazłem w Media Markcie (769 zł), tylko zastanawiam się czy nie dostanę tam właśnie tego Hitachi :/. Na allegro mógłbym też kupić no ale tam cena nie spadła jeszcze do nowej 777. No więc jak to jest z tym występowaniem Hitachi, dużo ich jest w arcadeach ? :)
Dzięki za pomoc

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: Napęd DVD w wersji Arcade HDMI

Arcade właściwie wszystkie mają napędy inne niż hitachi 79 (najczęściej Benq) więc z przerobieniem nie ma problemu, co innego z nowymi premium bo w nich na ogół te napędy występują. Ale zawsze można sobie jakoś pechowo trafić więc to nie jest tak że na 100% tego napędu nie dostaniesz.

P

przeo_91

Guest

W Acrade najczęściej jest BenQ a Hitachi-LG 0079fl/fk to raczej w Elite się spotyka :)

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

przeo_91 napisał:
W Acrade najczęściej jest BenQ a Hitachi-LG 0079fl/fk to raczej w Elite się spotyka :)

W Arcade zawsze sa napędy BenQ

szoke

Użytkownik
Użytkownik

No dzisiaj zakupiłem x-a i trafił się Benq :D

peku

Użytkownik
Użytkownik

a ktora wersja

szoke