1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

naped ??? z innego xboxa...

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 26, 2010.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    70
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    witam mam pytanie. mam naped ze starego xa. gdybym go chcial przelozyc do innego xa to co najlatwiej zrobic zeby dziall???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    podaj jakie napędy chcesz zmienić.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz odczytac fw z napedu ktory masz w xie, otworzyc w jungle to fw i fw do napedu ktory chcesz wlozyc, kliknac spoof source to target, zapisac i wgrac do napedu ktory ma sie znalezc w tym xie.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musisz przegrać klucz napędu z jednego do drugiego i bedzie działało
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    70
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    napedy to dwa liteony.
    tylko nie wiem jak to sie robi z przegrywaniem z napedu klucza
     
  7. crasti

    crasti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    może nich ktoś Ci to po prostu przegra a nie sam kombinujesz ?
     
  8. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    a można dać napęd ze starego xa do slimki? (oczywiście stary napęd jest przerobiony)
     
  9. dawid27

    dawid27 Banned

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    szkoda
    co lepiej sprzedać slimke i kupić premium z xbr czy poczekać kilka miesięcy na flasha slimki?
     
  11. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poczekaj.
     
  12. krzysiek!

    krzysiek! Banned

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków

Wczytywanie...

Poleć forum