NBA Street Homecourt

xziomx

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

NBA Street Homecourt jest kolejną grą z bestsellerowej serii, traktującej o koszykówce w wydaniu ulicznym. Bawimy się więc z piłką na miejskich boiskach, jakich pełno w Stanach Zjednoczonych. Oczywiście dzięki licencji, uzyskanej przez korporację Electronic Arts, w wirtualnej rzeczywistości nie występują żadni anonimowi sportowcy, lecz profesjonaliści z amerykańskiej ligi NBA (National Basketball Association). Wśród zawodowców prym wiedzie Carmelo Anthony, grający na co dzień w zespole Denver Nuggets na pozycji niskiego skrzydłowego. Wizerunek tego koszykarskiego gwiazdora zdobi również opakowanie NBA Street Homecourt.

Jak dla mnie najlepsza gra z seri NBA na wszystkie konsole. Bardzo widowiskowe mecze toczone w sytemie 3 na 3. Bardzo dużo boisk, sylwetki i środowisko zostały bardzo dopracowane co można łatwo zauważyć.

wit882

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: NBA Street Homecourt

Jedna z lepszych gier koszykarskich jakich wyszła. Polecam

jaro

Świeżak
Świeżak

nie jestem w stanie powiedziec ile bezsennych nocy przy niej spedzilem... ale moge powiedziec ze gra jest po prostu *********... a na full hd... mmmm :D

arti169

Użytkownik
Użytkownik

To jest najlepsza koszykowka w jaka gralem :D liczac normalne i uliczne kosze:)

xbx

Użytkownik
Użytkownik

Gierka swietna, szczegolnie w dwie osoby. Niestety komputer nie jest na jakims super poziomie. Troche wprawy i nawet na najtrudniejszym lekko idzie :)

wiktorw22

Świeżak
Świeżak

gra jest suuperr gorąco polecam

chudiniii

Użytkownik
Użytkownik

Kozacka gra, och te tricki realizm zawodników jak dla mnie bomba

Kasaniec

Użytkownik
Użytkownik

Widze że same pozytywne opinie :) To dobrze bo myślałem nad kupnem tej gry i teraz wiem - idę ją kupic ;D

JankiCHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Witam, powiem w ten sposob nie lubie koszykowki ale gierka mi sie podoba nieziemsko :)

qlfok

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

świetna gra :) jedna z najlepszych na xa!

siktom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

OOjjjj, parę nocy nieprzespanych, w pracy totalna senność, ale dla takiej gry, dla takich widoków na ekranie telewizora, warto było. Polecam ! Kolejny hit na 360-tkę

kuba1111

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

gralem ostatnio u kolegi i wydaje mi sie ze jest jedna z lepszych na xa

victorboss

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

no giera wypasna podobnie jak wyzej zlookalem u ziomka i raczej od niego odkupie ;)

ToMaSz90

Użytkownik
Użytkownik
Wiem że ostatni post był w 2007 roku ale nie grałem w tą grę i mam pytanie czy można tam zmieniać składy bo w filmikach widziałem Shaqa w Miami albo Big Bena w Chicago?
I jeszcze jedno jak ta gra prezentuje się w porównaniu do NBA Ballers Chosen?

liroy_ek

Użytkownik
Użytkownik
Powiem tak . nie porównuj wogóle do Chosen One . Według mnie to totalna kicha i nieudana "podróba" Homecourta. Ogólnie HC wymiata. Jak ktoś lubi streetball to jest to najlepsza gra o tej tematyce :) i graficzka wyśmienita :D

ToMaSz90

Użytkownik
Użytkownik
a składy wiesz czy można zmieniać?

liroy_ek

Użytkownik
Użytkownik
Tzn. jak grasz kariere to mozesz sobie wziąć do drużyny kogo chcesz :D A jak mecz grasz to o ile dobrze pamietam to masz podzielone na druzyny i wtedy dobierasz sobie :)

NSbikesCO

Użytkownik
Użytkownik
Gra godna polecenia. Po pierwsze jest tylko 16 Achivementów, oczywiście jeśli komuś zależy na punktach :) . Po drugie fajnie się gra 1 vs. 1 . Po trzecie ciekawie się w nią gra :D.

kacprzak_Lca

Użytkownik
Użytkownik
FUCKING GOOD GAME!!!!!!! :) Przy niej spaliła mi sie konsola^^

kempool

Użytkownik
Użytkownik
Tez wlasnie sie zastanawiam nad ta gra i tez nie wiem czy wybrac to czy nba ballers.
jeszcze jedno pytanko,mozna tam tworzyc wlasnego zawodnika?

Do góry Bottom