1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

New xbox one experience

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez brattanek, Wrzesień 17, 2015.

  1. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    687
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aha dzięki za ODP.

    Nie macie wrażenie że dziwnie się gra :D ??
     
    Ostatnia edycja: Listopad 13, 2015
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Cesash21

    Cesash21 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2015
    Posty:
    70
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia
    Ja tak właśnie zrobiłem i już mi się pobiera.

    Wyskakuje taka informacja, że kosztuje 79zł natomiast po przejściu dalej stronka pyta się czy chcesz zakupić grę i zauważ, że jest wtedy informacja, że gra jest za darmo.
    Nie zadziała, bo w momencie gry podajesz informacje i klikasz dalej to jest sprawdzana ważność/aktualność karty.
    Co masz na myśli?
     
  4. Curian666

    Curian666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    687
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dziwne uczucie że odpalasz grę z X360 na XO :D. No i czasem ma wrażenie jakby lekko przycinała gra. Może to przez to że gram w Forze 6 i tam mam 60 klatek, a w DiRCIE 3 tylko 30.
     
  5. Cesash21

    Cesash21 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2015
    Posty:
    70
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Irlandia
    Specjalnie zagrałem. Tak, pewnie przez Forze tak Ci się wydaje :).
     
  6. EksbokŁan

    EksbokŁan Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2015
    Posty:
    128
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miota tym autem, że masakra. W oryginale tak samo? Chodzi o dirta.
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1566
    Polubienia:
    845
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Po dłuższym zapoznaniu się z nowym dashem zauważyłem pewien błąd po wyszukaniu znajomego czy to z xo czy też x360 nie mogę nikogo dodać do znajomych jak to wygląda u was??

    Wysłane z Xperia Z za pomocą palców
     
  8. a7ina

    a7ina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk
    A próbował ktoś już odpalić grę z płyty z x360?
     
  9. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    632
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak , asassin creed II :)
     
  10. pirat07

    pirat07 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam Fallout 3 PL zainstalowałem i gram ale niema polskiego tylko angielski lipa:( Wy też tak macie ?
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1916
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie było oficjalnego wydania z polską wersją.. o ile pamiętam.
     
  12. pirat07

    pirat07 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie jak mam orginał pl
     
  13. Dzioba92

    Dzioba92 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest ktoś zorientowany jak wygląda sprawa z Miracastem i dostępnością aplikacji Wireless Display app? Myślałem, że będzie dostępna wraz z wczorajsza aktualizacją, ale na razie jej nie widzę.

    Będę wdzięczny za jakieś info
     
  14. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Działają w tej aktualizacji komendy głosowe polskie? Włączyłem konsole rano a tu nowy system :) miałem instant on

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  15. tata1989tom

    tata1989tom Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli mam rozumieć że kompatybilność wsteczny działa tylko po dodaniu karty kredytowej lub płaceniem PayPal?
     
  16. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam dodana i działa pobrany dirt z golda. Ale wątpię aby trzeba było mieć kartę aby zagrać z gry na płycie.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
  17. tata1989tom

    tata1989tom Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2015
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  18. darson211

    darson211 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Można zainstalować dirta bez dodawania karty kredytowej?
     
  19. siwywrk

    siwywrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam dodaną kartę kredytową ale u mnie też nie widzi dirta :/
     
  20. adrianek998

    adrianek998 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Musisz go najpierw dodać. Ja to zrobiłem z www na kompie. Potem był widoczny w gry do zainstalowanie po prawej w konsoli.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
    siwywrk lubi to.
  21. siwywrk

    siwywrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Jest tak jak piszesz pogrzebałem troszkę na stronce xbox-a i zrobiłem to :)
     

Wczytywanie...

Poleć forum