[NEWS] Pogramy nową postacią w GTA IV?

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Pamiętacie jeszcze o wykupionych przez Microsoft dodatkach do gry GTA IV na konsole Xbox 360? Otóż magazyn EGM zdobył dość ciekawą informację od swojego anonimowego źródła bezpośrednio z Rockstar. Oczywiście wieści tego typu należy traktować jako plotki, niepewne w stu procentach. Otóż według owego źródła, jeden z dodatków zaoferuje nam grę zupełnie nową postacią. Postać ta ma być niejakim, tajemniczym motocyklistą którego historie poznamy w grając w pierwsze rozszerzenie tytułu. Periodyk podał również do wiadomości, jakoby wszyscy posiadacze GTA IV w wersji na PlayStation 3 mieli obejść się smakiem, ponieważ wszystkie rozszerzenia do gry mają ukazać się jedynie na konsoli Microsoftu.

Kod:
źródło: http://giery.eu

sebolek

Użytkownik
Użytkownik
Odp: [NEWS] Pogramy nową postacią w GTA IV?

fajnie by było ::)

kosciany

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

By tak rzec, az sie chce sciagc GTA IV, w razie koniecznosci, nawet zakupic :)

Aras64

Użytkownik
Użytkownik

A wiecie kiedy ma wyjść pierwszy dodatek?

wisba

Użytkownik
Użytkownik

a jak wyjdzie ten dodatek to czy bedzie dostepny w internecie? Bo nie moge podlaczyc konsoli do neta mam zaduze obciazenie sieci i mnie nie puszcza bramka :( I czy bedzie sie dalo rady nagrac wtedy ten dodatek na plytke i jakos wrzucic na dysk?

mateusz_gosc

Użytkownik
Użytkownik

wisba napisał:
a jak wyjdzie ten dodatek to czy bedzie dostepny w internecie? Bo nie moge podlaczyc konsoli do neta mam zaduze obciazenie sieci i mnie nie puszcza bramka :( I czy bedzie sie dalo rady nagrac wtedy ten dodatek na plytke i jakos wrzucic na dysk?
haha każdy by tak chciał ...

niestety dodatek będzie dostępny tylko poprzez marketplace i do tego w przeliczeniu z MS poinsts na ZŁ będzie kosztował napewno conajmniej 50 zeta albo i więcej ... w końcu muszą odrobic te ileś tam milionów dolarów :D

reed

Użytkownik
Użytkownik

Periodyk podał również do wiadomości, jakoby wszyscy posiadacze GTA IV w wersji na PlayStation 3 mieli obejść się smakiem, ponieważ wszystkie rozszerzenia do gry mają ukazać się jedynie na konsoli Microsoftu.
O tym już słyszałem dawno :p, że Microsoft zapłacił rockstar'owi żeby dodatki wyszły tylko na x360. Ale tak samo miało być z GTA IV na PC miało nie być... masa ludzi kupiła xa żeby zagrać, a tu nagle bach... mamy GTA IV na PC. Poprostu microsoft bije na tym kase i nie zdziwiłbym się gdyby R* zmienił zdanie i wydał dodatki na PS3 o PC już nie wspominając.

Do góry Bottom