Niby nowa konsola

brayan09

Użytkownik
Użytkownik
Witam wszystkich!!!
Dzis kupilem xbox w media markt i po rozpakowaniu pudelka w domu okazalo sie ze niektore rzeczy nie sa wogole zaklejone. Po wlaczeniu znalazlem na dysku 3 dema i tu mam do was pytanie : czy to normalne ze na nowej konsoli sa dema??? Moze wydawac sie to glupie lecz wkurza mnie to ze kupuje nowa kosnole a okazuje sie ze ktos ja wyciagal itp :mad: :mad: :mad: i czy da sie jakos sprawdzic ile na xboxie sie gralo czy cos takiego?????? z gory dzieki za pomoc

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Niby nowa konsola

Tak to jest , sprzedarz bez watu oni sprzedają sprzęt zwrócony, po naprawie używany miech i walnął

brayan09

Użytkownik
Użytkownik

A czy ktos mial dema na dysku jak kupil konsole????

BFG

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Sciag przedni panel i zobacz czy masz dwie srebrne plomby to bedziesz wiedzial czy byla w serwisie. A dema moga byc poprostu wgarne bo konsola byla na sklepie i ludzie grali na niej :)

brayan09

Użytkownik
Użytkownik

czyli ty na przyklad nie miales dem gdy kupiles xboxa????

BFG

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

brayan09 napisał:
czyli ty na przyklad nie miales dem gdy kupiles xboxa????
nie mowie ze tak jest ale jak chcesz sie dowiedziec czy byla w serwisie sciag panel i sprawdz plomby. a co do gier to mam Arcade wiec nie wiem :)

zaku666

Użytkownik
Użytkownik

dema sa... ja mialem TDU unlimited , VP , cars , i kupe smiecianych gierek - chyba ze to jakies szczegolne dema

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

No to ja miałem Hexid HD, PGR3 i coś jeszcze. Więc to chyba normalne, tylko te otwarte worki są podejrzane.

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Pewnie w magazynie se grali. Liczy się że masz plomby, więc możesz spac spokojnie ;)

Unknown

Świeżak
Świeżak

zaku666 napisał:
dema sa... ja mialem TDU unlimited , VP , cars , i kupe smiecianych gierek - chyba ze to jakies szczegolne dema
ja także miałem te demka, konsola kupiona w Saturnie. Wszystko ładnie zapakowane i poklejone. Wersja Premium. wiec raczej to normalne :)

P

Piri001

Guest

Demka jest standard , kiedys jeszcze m$ kaleczyl uszy ( dawal muzyke ktora mozna w dup. wsadzic ) i film w SD i HD (u mnie byla to reklama adasia chyba i na koncu napis - Immposible is Nothing ) . Nie wiem czy teraz tez daja . A co do plomb to nam nie powiedziales czy masz czy nie

PS - przyjrzyj sie konsoli i zobacz czy ma jakies wieksze otarcia .

kaczyking90

Świeżak
Świeżak

Witam ;) jestem nowy ^^
Mam odpowiedz dla Ciebie kolego ;) Tez kupilem wczoraj xboxa 360 w mm i tez mam 3 dema ;) wiec nieprzejmuj sie konsola jest nowa ;) a po za tym jezeli Ci padnie to masz gwarancje ;) pozdro

brayan09

Użytkownik
Użytkownik

Te worki w ktorych byly zapakowane rzeczy byly pozaklejane zwykla tasma klejaca a worek w ktorym z zasilaczem nie byl wogole zaklejony. Jedynie headset byl zaklejony jakas tasma klejaca z numerkami... Moglby ktos to sprawdzic u siebie np kaczyking90 pls???? A co do plomb to mam problem zeby zdjac przednia pokrywe... Ktos wie jak to sie robi?????

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

A co do plomb to mam problem zeby zdjac przednia pokrywe... Ktos wie jak to sie robi
chwyć za tę dziurę od usb i mocno pociągnij ;)

brayan09

Użytkownik
Użytkownik

Plomby sa nienaruszone. a mieliscie naklejke ochronna na dysku????? i jak jest z kontem xbox live , mieliscie xbox live gold na miesiac????

mateusz_gosc

Użytkownik
Użytkownik

tak ..... to wszystko normalne ...

ja tydzien temu w MM w Bielsku kupiłem premium i też mam kilka demówek na dysku ... wszystko idealnie zapakowane .... oni to w fabrycie masowo podłaczają każdy dysk pod kompa i w mgnieniu oka wgrywają jakieś tam demówki żeby kupujący nie mając gry miał w co zagrac .... to jak by DEMO DISC

pozdr.

DateX

Użytkownik
Użytkownik

Dokładnie nie przejmuj się, ja także gdy zakupiłem XBoxa w Empiku też miałem chyba z dwa dema Zegapain (japońska gierka) i PGR3, a co do konta XBox LIve miałem 1 miech za friko wykorzystałem go na 3 kontach bo mam trzy, UK, USA, Japan. WIęc wszystko jest w porządku, jak narazie mam konsole prawie rok i ani razu się nie zacieła więc jest ok.

leszek1981

Użytkownik
Użytkownik

Ja konsole kupiłem ponad rok temu jako nowo. Wczoraj konsola mi padła, i po rozebraniu okazało sie ze był robiony Xclamp :'(

grzech1991

Banned
Użytkownik

moze nie wiesz co to xclamp? jak kupiles nowa to przeciez musiala miec plomby jak nie maila to kupiles uzywana proste

leszek1981

Użytkownik
Użytkownik

Na procku były nieorginalne śruby, i jeszcze zwyłe gumki takie do ścierania były załozone. A konsole kupiłem w sklepie jako nowo. Plomby wyglodały na orginalne. A wiec porażka, dziwi mnie tylko że konsola tak długo działała.

Do góry Bottom