Nie będzie trybu wieloosobowego w Batman: Arkham City

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik

Niestety, ale tak gorąco oczekiwany tryb wieloosobowy w Batman: Arkham City nie pojawi się.

W sieci pojawiło się wiele materiałów filmowych ukazujących jak Joker wraz z Batmanem walczą z przestępczością. Zawsze okazywały się tylko fantazjami i wytworem fanów. Tym razem zostało to potwierdzone przez głównego producenta gry Sefton’a Hill’a. Oczywiście starał się on to wytłumaczyć to takimi oto słowami:

Kiedy zastanawialiśmy się nad stworzeniem trybu wieloosobowego zadaliśmy sobie jedno pytanie – „Co by było gdyby całą naszą pracę poświęcić na tryb dla jednego gracza?” . Wtedy zrozumieliśmy, że wolimy poświęcić ten cenny czas na jeden z trybów. (…) Teraz zauważam, że dobrze postąpiliśmy. Gdyby nie takie posunięcie prawdopodobnie nie powstałaby tak dobra kampania

Moim zdaniem lepiej, że nie stworzyli trybu wieloosobowego, niż mieli wypuszczać niekompletny produkt. Myślę, że wraz z nadejściem przygód Batmana z numerkiem 3 nie będzie już takiego problemu.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
I dobrze - przynajmniej wyjdzie gra z dobrym singlem a nie to co np. Modern Warfare 2 - beznadziejny singiel i jeszcze słabszy multi

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Akurat to jest bardzo dobra nowina. Szczerze powiedziawszy nie chciałem by robili w Batmanie trybu wieloosobowego. Niech zrobią tak jak w poprzednim Batmanie dobry tryb dla jednego gracza, oczywiście w tej odsłonie niech będzie jeszcze lepszy niż u poprzednika. Bo w 1 części widzieliśmy że chłopcy potrafią tego dokonać :)

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
batman i tryb wieloosobowy... coś tu nie gra. dobrze, że tak zrobili

Marf

Użytkownik
Użytkownik
Bardzo dobrze,ze nie zrobili multi bo to by popsuło gre.
Co do MW2..multi bylo slabsze niz single ?! watpie..

noname

Użytkownik
Użytkownik
Bardzo dobra decyzja. Bo niby jak tryb multi miałby wyglądać w batmanie? o_O

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
I bardzo dobrze, lepiej mieć świetny single, a od multi to ja mam BC2 :D

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
I dobrze - przynajmniej wyjdzie gra z dobrym singlem a nie to co np. Modern Warfare 2 - beznadziejny singiel i jeszcze słabszy multi
chyba sie za duzo herbaty najarales. mw2 mialo slabego multiplayera? uhahahahahaha

KuBaNPL

Użytkownik
Użytkownik
I bardzo dobrze, lepiej mieć świetny single, a od multi to ja mam BC2 :D
Zgadzam się tylko, że ja od multi mam Black Ops :D

globooz

Użytkownik
Użytkownik
chyba sie za duzo herbaty najarales. mw2 mialo slabego multiplayera? uhahahahahaha
Od kiedy herbatę się pali? owszem ma słaby multiplayer. Ja ogólnie mam zajawkę w fpsy ale cod moim zdaniem jest porażką. Jedyne co można pograć to tryb zombies.
Na necie jest pełno hackerów, kamperów i noobów. Nie da się tam grać bo jest tam bajzel. Nie wiem jak z hackerami na xboxie bo przerzuciłem się na PC jakiś czas temu (dzięki bogu) ale od kiedy się gra w strzelanki na padzie? Jedynie myszka i klawiatura do takich gier.

Co do batmana. Arkham Asylum moim zdaniem jest grą mistrzowską i czekam na arkham city. A tryb multi po kiego siura?
Lepiej żeby się skupili porządnie nad singlem bo multi by wszystko zepsuło. Jeśli wiecie o co mi kaman.

TheDarkKnight

Użytkownik
Użytkownik
Jeśli będzie naprawdę porządny i urozmaicony singleplayer to można im to wybaczyć :) swoją drogą tryb multi mógłby popsuć to co tak bardzo kocham w Batmanie, zrobiłaby się z tego jakaś sielanka, tak np. jak zrobiono film Batman & Robin, jeśli go porównać do trzech pierwszych części czy też The Dark Knight i Batman: Begins... ci co oglądali wiedzą o co kaman.

T0Mmy

Banned

Z jednym sie zgodzę że dobrze że nie będzie multi bo nacisk na single zrobią i będzie lepiej ale z tym MW2 przesadziłeś rozumiem jakbyś o BO powiedział :|

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
ale od kiedy się gra w strzelanki na padzie? Jedynie myszka i klawiatura do takich gier.
Ciebie mam tez zgasic, jak innego nooba na innym forum? stary, jezeli fpsy nie sa na pady, to po co wychodzi wiekszosc fpsow rowniez na konsole? po co miliony osob kupuja takie gry? owszem, na PC gra sie 'profesionalniej', ale przeciez na padzie mozna tez niezlego skilla wymasterowac.
co do herbaty - slyszalem, ze jakies przegrance zamiast trawy jarali zielona herbate i 'oplywali' :lol:

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
ja chyba w koncu zdecyduje się na batmana

gz wszystki fanboją coda, ktoś powiedzial, że cod jest słaby a wy jak ćmy do światła sie zlatujecie i robicie oftop. cod tak czy siak słaby robi sie z roku na rok, ale to nie jest temat do takich dyskusji.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Od kiedy herbatę się pali? owszem ma słaby multiplayer. Ja ogólnie mam zajawkę w fpsy ale cod moim zdaniem jest porażką. Jedyne co można pograć to tryb zombies.
Na necie jest pełno hackerów, kamperów i noobów. Nie da się tam grać bo jest tam bajzel. Nie wiem jak z hackerami na xboxie bo przerzuciłem się na PC jakiś czas temu (dzięki bogu) ale od kiedy się gra w strzelanki na padzie? Jedynie myszka i klawiatura do takich gier.

Co do batmana. Arkham Asylum moim zdaniem jest grą mistrzowską i czekam na arkham city. A tryb multi po kiego siura?
Lepiej żeby się skupili porządnie nad singlem bo multi by wszystko zepsuło. Jeśli wiecie o co mi kaman.
Zgadzam się w 100% procentach - multi było by po protu nudne jak multi w AC:B

Z jednym sie zgodzę że dobrze że nie będzie multi bo nacisk na single zrobią i będzie lepiej ale z tym MW2 przesadziłeś rozumiem jakbyś o BO powiedział :|
To jest moja opinia i wg. mnie MW 2 jest totalną porażką, a CoD Black Ops ma według mnie jeszcze nawet ciekawy single - w przeciwieństwie do MW2.
A do multi to tylko BC 2 :p

Vassi

Użytkownik
Użytkownik
haker10103

Cytat Napisał globooz Zobacz post
ale od kiedy się gra w strzelanki na padzie? Jedynie myszka i klawiatura do takich gier.
Ciebie mam tez zgasic, jak innego nooba na innym forum? stary, jezeli fpsy nie sa na pady, to po co wychodzi wiekszosc fpsow rowniez na konsole? po co miliony osob kupuja takie gry? owszem, na PC gra sie 'profesionalniej', ale przeciez na padzie mozna tez niezlego skilla wymasterowac.
co do herbaty - slyszalem, ze jakies przegrance zamiast trawy jarali zielona herbate i 'oplywali' :lol:
Najpierw kolego naucz używać się znaków diaktrycznych,gramatyki oraz przeczytaj jak i kiedy używać interpunkcji bo masz z tym problemy a potem 'gaś' ludzi. Pozdrawiam Cię młody padawanie.
Co do tematu to dobrze, lepiej dostać lepszy single niż słaby single i słaby multi.

globooz

Użytkownik
Użytkownik
po pierwsze. noob'em możesz nazywać siebie a nie mnie. Jak wiadomo na myszce i klawiaturze jesteś bardziej dokładny w strzelankach i można bardzo szybko reagować na akcje. Jak ktoś chce grać sobie na padzie niech gra. Ale to on bedzie noobem. Po co wychodzą fpsy na konsole? Żeby je sprzedać. Bo widzisz. Koszt nowego xboxa jest niczym w porównaniu do dobrego kompa. Konsole są bardziej rozchwytywane.
i ten skill na konsoli nie będzie dorównywać skillowi na pc. Fps'y na konsoli to porażka. I każdy pecetowiec Ci to powie.

Ja sprzedałem swojego xbox'a. A miałem ich łącznie 3. Ps3 też był w moim posiadaniu. Teraz jedynie PC. Dobra klawa, dobra myszka i saitek cyborg rumble pad do innych gier i można grać.

A Ci jaracze herby to po prostu zwykłe dzieci które chciały być fajne. Zakoduj sobie ze herba nie daje fazy. Trzeba palić piękne topy a nie tam jakieś herbatki.

Czyżby fanboy ma jeszcze coś do mądrego do napisania?

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
globoz kazdy ma inne upodobanie wiec jeden chce grac na kompie a drugi na konsoli. Nie warto mowic na kogos ze jest noobem tylko dlatego ze gra w fps na konsoli

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom