Nie trzeba mieć golda?

fernando90

Użytkownik
Użytkownik
Dzień dobry, jakieś dwa tygodnie temu wygasla mi subskrypcja gold a mimo to dalej moge grac w gry mmo oraz multiplejer. Czy gdzieś trabili o tym ze juz nie trzeba kupowac tego nieszczesnego golda do ww czynności czy to jakis frajerski blad firmyM$ i mogę sobie grac za darmo?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dzień dobry, jakieś dwa tygodnie temu wygasla mi subskrypcja gold a mimo to dalej moge grac w gry mmo oraz multiplejer. Czy gdzieś trabili o tym ze juz nie trzeba kupowac tego nieszczesnego golda do ww czynności czy to jakis frajerski blad firmyM$ i mogę sobie grac za darmo?
Pewnie nie wyłączyłeś sobie autoodnawiania i masz minus do spłacenia na koncie MS. Sprawdź sobie w subskrypcjach. Granie po sieci wciąż jest płatne. Czasami jest też tak, że zapomną wyłączyć i wyłączą po czasie.

Giker127

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
W jaka grę grałeś np. World of Tanks można grać online bez golda o ile dobrze kojarzę ale już do grupy nie dołączysz.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

fernando90

Użytkownik
Użytkownik
Golda zawsze kupowalem przez karty przedplacone, nigdy nie angazowalem swojego konta bankowego ani nie stosowalem innej metody platnosci, na koncie ms mam jakies 13zl. ktore caly czas tam sobie jest. Gry w ktorych jak na razie nie ma komunikatow o braku uprawnien to eso i fifa15, co ciekawe jeden z moich znajomych twierdzi ze mial kiedys to samo i jeszcze przez miesiac po wygasnieciu subskrypcji mogl grac w gry sieciowe. Zapomnialem dodac ze jak wchodze w zakladke gwg to konsola wie ze nie mam golda i nie pozwala mi pobrac darmowych gier.

Do góry Bottom