Nietypowy problem...

Niemusz

Świeżak
Świeżak
Witam.
Mam bardzo nietypowy problem.
Gdy gram w Mafie 2 to gdy do mnie strzelaja albo sie z kims bije czy tez uderze w cos jadac samochodem to pad mi sie wylacza i trzeba ponownie go wlaczyc... nawet jesli jade samochodem nie uderzajac w nic to rowniez sie cos takiego dzieje... Prosze o pomoc..
Z gory dzieki :)

z4ba

Świeżak
Świeżak
może to słabe baterie?
gdy wibruje to się wyłącza? - ja tak miałem gdy używałem zwykłych paluszków
kup nowe (alkaline) i sprawdź czy dalej tak się dzieje

edit/
chciałbym dodać że na zwykłych paluszkach mimo iż są słabe wskaźnik baterii może pokazywać że są prawie pełne.

darnokPL

Użytkownik
Użytkownik
Może masz tak słabą bateria, że podczas wibracji pada, albo po prostu słaba bateria. Kliknij logo X'a i zobacz ile masz baterii!

jacusiekk

Użytkownik
Użytkownik
Kolego Ale Logo X'a mu nie pokarze dokladnie, jesli ma zwykle baterie :D

Adamek

Użytkownik
Użytkownik
Tak to za słabe baterie , też tak miałem ;) Gram tylko na zwykłych bateriach ;] czasem oszukują . heh

cwniak2

Świeżak
Świeżak
pewnie słabe baterie

Niemusz

Świeżak
Świeżak
wlasnie nie wibruje... no ale co ma slaba bateria do tego ze jak w cos walne w grze to sie pad wylacza... albo np jak wjade na pobocze w grze WRC to jest to samo... sproboje z ta bateria ale dla mnie jest to dziwne a jakby byla slaba bateria to by chyba migalo na padzie nie ? chociaz moze wibruje :D sam juz nie wiem bo sie wkurzylem i wylaczylem xksa :D

Niemusz

Świeżak
Świeżak
To byla jednak wina bateri =D dzieki wszystkim..

beny112

Użytkownik
Użytkownik
zresztą masz komunikat na monitorze ze kontroler jest wyłączony jak taki komunikat sie pojawi pierwsze co zrobić to sprawdzić stan bateri

Do góry Bottom