nowe a starsze

fleischer

Użytkownik
Użytkownik
dlaczego nowsze gry nie funkcjonuja prawidlowo badz nie wchodza wcale na moim xbox?
uzywam plyty aktywujacej przed graniem,niestety nie mam pojacia jak to przerobka...1.5 czy 1.6 czy starsza...

T0Mmy

Banned
Jakie gry ci nie chodzą podaj tytuły bo może te co mają ap2.5 i musisz przez to wgrać flash lt+ .

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
dlaczego nowsze gry nie funkcjonuja prawidlowo badz nie wchodza wcale na moim xbox?
uzywam plyty aktywujacej przed graniem,niestety nie mam pojacia jak to przerobka...1.5 czy 1.6 czy starsza...
na bank masz starą przeróbke.....najnowszy jest flash lt+......więc daj komuś i gry bedą śmigać bez płyty aktywującej

fleischer

Użytkownik
Użytkownik
np nowy assasins mi nie leci,ale nowy call of duty black ops mi dziala,a gry wyszly prawie w jednym czasie,,,

KrystekxDD

Użytkownik
Użytkownik
Jest tak poniewaz assasins ma zabezpieczenie ap2.5 a cod black ops nie. Gry z zabezpieczeniem ap2.5 odpalisz tylko na najnowszej przerobce lt+

Marosen

Użytkownik
Użytkownik
Musisz wgrać lt+ :)

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
a jak zaktualizujesz dashboard to black ops też ci już nie pojdzie....tak czy owak flash lt+ i obrazy gier przez abgx

maniak1994

Banned
Użytkownik
Jeżeli nie masz kogoś kto by ci przerobił, to poszukaj na forum w dziale "Usługi" tam jest dużo ofert przeróbek :) Polecam u Qazimodo :)

Do góry Bottom