nowe gry a stary ixtreme

toeska21

Świeżak
Świeżak
witam
pytanie podstawowe to czy pogram sobie w nowe gry jezeli mam stary ixtrime, prawdopodobnie 1.4, gry zazwyczaj przerabialem na wave 2 ppf-o-matic'iem i tyle. Ostatnio ostro walcze z nfshp2, acb i tdu2, niestety z marnym skutkiem ;/ aktualizacje zrobilem z plytki oryginalnej nfshp2(pozyczonej), wersja dasha to12416, chyba - sprawdzalem w danych systemowych konsolki :p naped to raczej benq, tak przynajmniej wynika z obrazka:

wiec pytam sie - czy pogram sobie w nowe gry czy raczej marne szanse, jezeli mam jednak szanse na powodzenie prosze mnie nakierowac co i jak mam zrobic, bez linkow i takich tam, wiem co to google, potrzebuje tylko wiedziec co i czym robic :p dodam ze nie mam mozliwosci przerobienia napedu na LT+, jestem za granica, za wszystkie odpowiedzi dziekuje :)

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
musisz przerobić na lt+......i pewnie od tych ostrych zabaw masz flagę.....

toeska21

Świeżak
Świeżak
flaga nie flaga i tak gram na offline :p wiec mowicie ze nic sie nie da zrobic ;/ szkoda, aczkolwiek wciaz licze na jakis cud i znajdzie sie magik ktory to rozgryzie :)

ramoon

Użytkownik
Użytkownik
teraz to juz bez flasha nic nie zrobisz...gdybys nie aktualizowal dasha to moglbys zastosowac metode 3 dashy ale teraz to juz po ptakach

adi61

Użytkownik
Użytkownik
Jedynie LT+ nikt nie będzie szukał metod żeby odpalać bez LT+ ponieważ LT + Nie jest drogie jesli komus dajesz do zrobienia ani strasznie trudne zeby samemu nie zrobić wystarczy mieć odpowiednie narzędzia.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Walcz dalej, życzę ci powodzonka wiesz zabezpieczenie Ap 2.5 samo się nie obejdzie jedynie lt+ to potrafi. Ale widzę że cie stać na tira płytek pozdro :)

Do góry Bottom