Nowe zdjęcia tras do Shift 2 Unleashed

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
Wczoraj panowie z EA zajmujący się Shift 2 Unleashed opublikowali nowe zdjęcia tras.

Jak widać na zdjęciach w naszym newsie trasy wyglądają wręcz przepięknie i realistycznie. Niestety to nie wszystko. Ciekawe jak wygląda dokładnie model jazdy i czy każda trasa jest jedyna w swoim rodzaju.

Wiadomo, że można stworzyć miliony tras, ale wystarczy tylko 10 unikatowych. Będziemy wtedy robić jedno okrążenie za drugim znajdując coś nowego za następnym zakrętem.

Narazie jednak czekamy na premierę najnowszej odsłony Need for Speed, która odbędzie się już 25 marca 2011

T0Mmy

Banned
Zdjęcia wyglądają przyzwoicie ale czekam na dobry gameplay. Nie wiem czego mam sie spodziewać od gry producent mówi że ma być wielkim hitem w co średnio wierzę .

JaCyNa

Użytkownik
Użytkownik
fajnie, to wygląda, ale tak jak mówi kolega wyżej, po gameplay sie okaże czy dobra gra...

Szpaner94

Banned
Fajnie to wygląda... ale niestety takie przed-premierowe scenki zawsze wyglądają cudnie.

Jak wspomniał autor, najbardziej interesujący jest model jazdy. IMO w tym roku jest duża konkurencja, konkretnie w postaci Ex-ów takich jak Forza 4 i niedawne GT5... poza tym nie brakuje świetnych multi-platformówek jak Test Drive, F1 2010/2011 (podobno ma być cyklicznie wydawane - jak FIFA), za niedługo DiRT3 no i może CodeMasters wreszcie zmobilizuje się do wydania GRID'a 2. Rzecz jasna każdy celuje w swoich fanów i swój target... ale wyścigów nigdy dość ! :D

Nafta-Katowice

Użytkownik
Użytkownik
pewnie bedzie to kolejny SHIT :D

barrrtek

Użytkownik
Użytkownik
Tak zdjęcia super,ale jeżeli ma byc taki model jazdy jak aktualnie mamy w NFS,to ja podziękuje za taką grę ;(

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Mam nadzieję, że EA jednak postawiło na unikalność, bo szczerze powiedziawszy jak tak gram w Forze to mam już dość, bo ciągle to samo praktycznie.Pożyjemy, zobaczymy.Nie moge sie doczekać Shift'a 2 :)

NikoBellic91

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Niech jeszcze pokażą jak wyglądają te trasy w nocy :D

Gonzo7

Użytkownik
Użytkownik
No no.... zdjęcia niczego sobie. Ale co mi po zdjęciach, które mogą być ostro renderowane - czekam na gameplay !

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Co jak co, ale NFS'y zawsze zachwycały grafiką, więc tutaj nie ma czego się obawiać ;)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Po genialnej jedynce czas na jeszcze lepszą dwójkę - panowie ta gra IMO zmiecie GT5, Forzę 3 i wszystkie inne popierdółki jak np. TDU 2

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Ja bym chciał, żeby dodali więcej samochodów, coś koło 100, byłoby ciekawiej.

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Ja bym chciał, żeby dodali więcej samochodów, coś koło 100, byłoby ciekawiej.
I podobnie jak w przypadku Forzy i GT nie zasiadłbyś za chociaż połowę z nich. Tak jak jest, jest dobrze ;)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom