Nowy dash ?

wolf1165

Użytkownik
Użytkownik
Witam znalazlem na pewnym forum dasha wersje bete dzieku ktoremu mozna instalowac gry na dysku czy jest to mozliwe ???? ze dostali juz cos takiego ? btw wiecie kiedy ma wyjsc full i jeszcze jak by ktos mogl to niech mi wytlumaczy jak sie robi aktualizacje dasha z gory dzieki 8)

offtopic

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Nowy dash ?

Wczesna wersja nowego dasha wyciekła parę tygodni temu i da się go wgrać, ale nie jest to takie łatwe jak wgranie oficjalnego update. Nie będę tłumaczył jak to zrobić bo i tak nie dasz rady ;), poczekaj spokojnie do listopada 8)

wolf1165

Użytkownik
Użytkownik

no tak ale czy aby napewno do listopada ??? jesli mi sie dobrze wydaje to juz tu na forum wyczytalem cos o 7 wrzesnia a juz na bank znalazlem takie wzmianki o dashu na roznych stronach no ale kto wie jak to bedzie naprawde :-\

mateusz_gosc

Użytkownik
Użytkownik

o wgraniu bety zapomnij .. trzeba mieć xboxa z początków produkcji z odpowiednim kernelem ...

co do 7 września to na 10000% nie będzie ...
nowy dasch bedzie najszybciej za 3 miechy ... a raczej w tym samym czasie lub podobnym co dodatek do GTA IV

pozdr.

emekmk

Użytkownik
Użytkownik

a mam pytanie....

Czy jak będzie ten dashboard to będzie można na niego wgrywać pirackie gry (gdy konsola nie bedzie przerobiona). NIe wiem dokładnie jak było z pierwszym X'em ale kumpel mi mówił że nie trzeba go było przerabiać (w sensie nie było żadnych lutowań i grzebania wewnątrz X'a) tylko zostało to tak spiracone ze wgrywało sie jakis piracki soft i działało. Czy to jest możliwe z 360??

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

Nie liczylbym na to,plyta bedzie musiala byc w napedzie w celu weryfikacji.Bez przerobionego napedu nic nie zdzialasz.

wolf1165

Użytkownik
Użytkownik

no ale jesli juz bedzie mozna zgrywac gry na dysk to mam nadzieje ze wkoncu nie bede musial sluchac tego napedu :p

zman

Użytkownik
Użytkownik

misiek8 napisał:
Nie liczylbym na to,plyta bedzie musiala byc w napedzie w celu weryfikacji.Bez przerobionego napedu nic nie zdzialasz.
Super ale microsoft nas rozpieszcza bedziemy mogli zgrywać gry na dysk ale płyta i tak będzie musiała byc w napedzie ? jak tak to rewelacja . Może oni tam dopiero co tą opcje wynaleźli ( ciekawe kiedy dojdą do tego jak wczytywać napisy do filmów ) Niech ktoś do nich zadzwoni i powie im że to już od dawna jest !! Niech oni nie robią z ludzi głupków. Xbox 1 miał więcej możliwości wydałem w ch*** kasy na konsole bo jest to jedna z pierwszych wersji kupiona dawwwnoo temu (teraz jest w servisie bo padla ^^) a ciagle mi głupio kiedy ktoś chce włożyć płytę z filmem do mojej konsoli a ja musze powiedzieć" sory ta konsola nie czyta napisów ! :) Jestem fanem xbox ale gdy patrze na to hałasujące białe pudełko w którym musiałem sam skalibrować laser aby czytał mi kopie i wtykał jakieś gumki do napędu aby nie było błędu podczas czytania płyty zastanawiam się jak ludzie z microsoftu głośno się śmieją z tych którzy kupili ich konsolę skuszeni NOWĄ GENERACJĄ.

offtopic

Użytkownik
Użytkownik

zman napisał:
Super ale microsoft nas rozpieszcza bedziemy mogli zgrywać gry na dysk ale płyta i tak będzie musiała byc w napedzie ? jak tak to rewelacja .
Płyta będzie w napędzie tylko po to, żeby sprawdzić czy faktycznie posiadasz tą grę, czy może już ją sprzedałeś. MS taki głupi nie jest.

zman napisał:
Może oni tam dopiero co tą opcje wynaleźli ( ciekawe kiedy dojdą do tego jak wczytywać napisy do filmów ) Niech ktoś do nich zadzwoni i powie im że to już od dawna jest !! Niech oni nie robią z ludzi głupków. Xbox 1 miał więcej możliwości wydałem w ch*** kasy na konsole bo jest to jedna z pierwszych wersji kupiona dawwwnoo temu (teraz jest w servisie bo padla ^^) a ciagle mi głupio kiedy ktoś chce włożyć płytę z filmem do mojej konsoli a ja musze powiedzieć" sory ta konsola nie czyta napisów ! :)
A to czasem XBMC nie miał takiej możliwości ??

zman napisał:
Jestem fanem xbox ale gdy patrze na to hałasujące białe pudełko w którym musiałem sam skalibrować laser aby czytał mi kopie i wtykał jakieś gumki do napędu aby nie było błędu podczas czytania płyty zastanawiam się jak ludzie z microsoftu głośno się śmieją z tych którzy kupili ich konsolę skuszeni NOWĄ GENERACJĄ.
Od czego jest gwarancja ??

cux

Użytkownik
Użytkownik

zman napisał:
Super ale microsoft nas rozpieszcza bedziemy mogli zgrywać gry na dysk ale płyta i tak będzie musiała byc w napedzie ? jak tak to rewelacja . Może oni tam dopiero co tą opcje wynaleźli ( ciekawe kiedy dojdą do tego jak wczytywać napisy do filmów ) Niech ktoś do nich zadzwoni i powie im że to już od dawna jest !! Niech oni nie robią z ludzi głupków.
To chyba ty robisz z siebie glupka, sadzac, ze po zgraniu na dysk, gre normalnie odpalisz bez potrzeby wkladania plyty. Ktos tutaj chyba nie mysli i to osoba jestes ewidentnie ty. Jak to sobie wyobrazasz? Pozyczam gre od kumpla, kopiuje ja na dysk, a plyte mu oddaje. LoL. :eek: A napisow nie czyta ani Xbox, ani PS3. Jesli to dla ciebie taki problem to wez sie za jezyk angielski albo rusz **** i poswiec 15 minut na wtopienie napisow do filmu. Ciesz sie w ogole, ze legalnie na xpudle mozesz ogladac sciagniete z sieci Divx'y.

wolf1165

Użytkownik
Użytkownik

panowie czy to prawda ze za 4 dni wychodzi nowy dash ? dokladnie to 25 wrzesnia ?????? ???

Michał01

Użytkownik
Użytkownik

prawda

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

A wiadomo cos czy MS udostepni wersje do zgrania na CD ?

cux

Użytkownik
Użytkownik

Postaw tarota.

davidchaos

Świeżak
Świeżak

No oby te wszystkie serwisy, które piszą o dashu 25 września się nie myliły...
Prawdopodobnie jest to prawdziwa informacja poniewasz jakas stacja radiowa to potwierdziła.A wie o czym pisze ponieważ z nowym dashem ma byc mozliwość słuchania jej online(oczywiscie za opłatą=1 tydzien jest gratis).
Mamy dostać możliwość sciągnięcia na dysk aż 6 gier z serii xbox orginals.Z czego do tej listy mają dojść kolejne 3 tytuły.M$ ma także podać info na temat Mass Effect 2 i tego że Assasin Creed 2 nie będzie na ps3.No i 12 dem na x-live...
Źródło:xboxonline.pl

Acer4ever

Użytkownik
Użytkownik

davidchaos napisał:
Prawdopodobnie jest to prawdziwa informacja poniewasz jakas stacja radiowa to potwierdziła.A wie o czym pisze ponieważ z nowym dashem ma byc mozliwość słuchania jej online
Pr0 :D pozdrawiam

PS: Jest chętny z przerobioną konsolką który zostawi x'a podłączonego do sieci 25 września?
Bo ja chyba zaryzykuje, dla dobra nauki i forum :D

papux

Użytkownik
Użytkownik

Ja zostawie i oczywiście sciagne nowy dashboard z tego względu że nie gram on-line wiec ban czy nie ban mi jest obojętny.

Kaniac

Świeżak
Świeżak

A ja mam do Was pytanie. Czy jak połączę się z XBL i pobiorę oraz zainstaluję ten nowy dash to czy dalej bedą mi dzialać kopie ... czy będzie trzeba na nowo flashować napęd? Z góry dzięki za odpowiedz.

offtopic

Użytkownik
Użytkownik

Będą działać :)

dzikiskunks

Banned
Użytkownik

Pytanie. Czy żeby wgrać tego nowego dasha trzeba mieć twardy dysk?

Do góry Bottom