Czesto ? ??? Ty chyba nie widziales starych premium . Arcade to pryszcz przy nich . A i tak jak kupisz arcade i bedziesz mial rod to oplaca sie naprawic .Czesiu16 napisał:Przeo czy to pewna informacja? Jak tak to ja poczekam z kupnem Xboxa bo chcę go przerobić a nawet Arcade się często psuje.
Stary , jak poprawia to to niewiadomo czy inne komponenty nie zaczna sie ***** . Lepiej poczekac tak z pol roku po wyjsciu Jaspera o posluchac ludzi ktorzy to kupili .Czesiu16 napisał:No ale według mnie lepiej poczekać i nie naprawiać i nie bać się, że naglę ROD wyskoczy. To jak to jest z ta datą? M$ to jakoś potwierdził?
Majcher997 napisał:Rod Rod Rod Rod..... już rzygam tym Rodem! Wszędzie ROd i Rod!! Ja na tuning konsoli wydałem ponad 200zł i niech tylko ten ****** rod wyskoczy to zajebe tego billa!!
Czekać? Zawsze się musisz liczyć z tym że może Ci wyskoczyć ROD!! To że Juchy nie miał Falcona z Rodem to nie znaczy, że sie nie psują!! Chcesz miec pewność - nie przerabiaj!! (albo bierz psiaka)
Majcher997 napisał:łał, jest rod. Ale warto wtrącić tutaj, że jak masz gware to masz naprawe za free. A o "Rodach" na PS3, jakoś nie słyszałem. A o tych coolerach to mi nawet nie mów....