Nowy Xbox360- Co robić.

Oski1919

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Otóż już za kilka dni ma przyjść mój wymarzony Xbox360. Mam takie trochę głupie pytanie: Co mam z nią zrobić jak przyjdzie? Podłączyc i odrazu grac itp?
Wersja to Premium, dysk twardy 20Gb, 2 pady, okablowanie. Za 250 zł.
Opłacało sie? Chcę aby posłużyła mi jeszcze przez dobre dwa-trzy lata.
I ostatnie pytanie: rood? Co zrobić jka się pojawi, facet pisał, że nie była przerabiana ani naprawiana.

Pozdrawiam.

AjnSztajn

Użytkownik
Użytkownik
Jeżeli na zewnątrz była ujemna temp. poczekaj jakąś godzinę , niech sprzęt złapie pokojową temp. i możesz odpalać. Jeżeli nie była przerabiana to możesz podłączyć do live. Z tego co piszesz wynika że to chyba sprzęt bez gwarancji. Masz kilka możliwości żeby się przed nim zabezpieczyć. Zapytaj byłego właściciela czy zmieniał pastę na prockach, jeżeli nie wymień. Pomyśl też coś o polepszeniu chłodzenia - ja polecam ( chociaż to chyba nie jest najcichszy pomysł) przełączyć wentylatorki na 12v i dodać do nich ręczną regulację obrotów. Wytnij też dziurę z tyłu w plastiku i blasze, nie rozumiem po co ta blacha z tyłu. Przecież wydmuchiwane jest tamtą drogą gorące powietrze z wnętrza i nagrzewa się tylko przez to cała blaszana obudowa. Jeżeli sprzęt jest na gwarancji zapytaj kolesia o rejestrację, jeżeli nie zarejestrował to graj ile się da. Jeżeli będzie rood oddasz na gwarancję i spoko.

DANMAR

Banned
żeby taka konsola pochodziła Ci jeszcze dwa czy trzy lata to musisz mieć wielkiego farta w życiu. Podaj datę produkcji konsoli to określimy jaka to płyta i będzie wiadomo ile takie chodzą.Ale komplet za 250 pln to max xenon.

Oski1919

Użytkownik
Użytkownik
sprzedający gdy pytałem się go przez e-mail chciał ja sprzedać za 500zł, ale wygryzłem wszystkich w aukcji i poszlo za 250zł.
Data produkcjii to polowa 2007 roku.

wortigern

Świeżak
Świeżak
Graj i tyle. Jak padnie to padnie. Za 250 to i tak niebywała okazja. Miałeś farta, bo nawet jak złapiesz RRoda to naprawisz go za 100zł i nadal będzie ci się opłacało.

cin_mar

Użytkownik
Użytkownik
dokładnie, a nawet jak by nie chciał naprawiać to za 200 zł sprzedaje cały zestaw bez konsoli, bo za 50zl dysk i pady w zależności czy przewodowe czy nie, można sprzedać za ok.140zł. a i sama konsole zepsuta w razie czego ktoś także weźmie, więc swoje na pewno odzyskasz także graj śmiało aż padnie :)

Oski1919

Użytkownik
Użytkownik
Ale czy opłacało mi się zakupić za taką kwote, bo czytam i widzę, że większość "Lanserów" mówi, aby kupić slim lub elite. Co o tym sądzicie, dokonałem dobrego wyboru?

konsole zakupiles za grosze, jesli bedzie Ci prawowicie sluzyc no to bedziesz mogl byc zadowolny. Co do kupna elite, slima to sie tyczy innych kwestii głownie finansowych praktycznie 3 razy wiecej co dales za swoja konsolke. Pomyslnosci z grania

kozaznosa

Użytkownik
Użytkownik
a nie wydaje ci sie ze cos moze byc nie tak skoro z 500 zl zjechal do 250 zl

BartexXx20

Użytkownik
Użytkownik
@up
A może po prostu chciał się szybko pozbyć konsoli bo kasa była potrzebna?.. Teraz tak sobie możemy gadać co może być...

@Topic
Konsolę kupiłeś za grosze praktycznie rzecz biorąc. Zobaczymy jak długo bd służyć, ale tak czy inaczej powinieneś byś zadowolony z tak taniego zakupu.

moze konsola ma wady ukryte o ktorych bedzie Ci dane sie przekonać, albo koles poprostu zle wycenil swoj zestaw i nawet moze mu na kasie zalezalo szybko to puscil do zyda

lipa7776

Świeżak
Świeżak
Kumpel ma z 2006 i do dzisiaj śmiga aż miło.

Micky78

Użytkownik
Użytkownik
Ale czy opłacało mi się zakupić za taką kwote, bo czytam i widzę, że większość "Lanserów" mówi, aby kupić slim lub elite. Co o tym sądzicie, dokonałem dobrego wyboru?
stary nie gdybaj tylko graj, jak będziesz tyle myślał to czasu na granie ci braknie. Co się stało to się już nie odstanie to co było to już przeszłość interesuj się teraźniejszością i GRAJJJJJJJJ

Do góry Bottom