Nowy...

Net360

Świeżak
Świeżak
Witam, jestem nowy :) Jest duża szansa że na wakacje dostanę Xboxa 360 tylko nie wiem jakiego wybrać - czy kupić tanią wersję Arcade, czy dołożyć parę złotych i kupić równie tanią wersję Slim 4GB czy dozbierać i kupić Slim'a 250GB?

Net.

adi61

Użytkownik
Użytkownik
jak masz wybór polecałbym Ci odrazu slim 250gb

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Jak chcesz nowego to tylko slim bo arcane fat juz nie robia, wedlug mnie kup z dyskiem wieksza wygoda

Net360

Świeżak
Świeżak
Wiec chyba jednak wezmę 250GB :) Jeszcze takie pytanie - jeśli nie mam wifi w domu to nie mogę grać na live ?

adi61

Użytkownik
Użytkownik
słuchaj jeśli masz internet i modem to podłączasz internet pod konsolę łączysz się z XBL i smigasz a Wifi to ugodnienie np jak chcesz grac na XBL a ktoś np z rodziny jeszcze korzystal z internetu.

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
WIFI to tylko jeden ze sposobów laczenia sie z netem czy to przez kabel czy tez bezprzewodowo zeby grac przez neta musisz wykupic abonament gold

adi61

Użytkownik
Użytkownik
@up
normalnie w nowej konsoli jest 1 miesiac live gold za darmo a przy niektorych nawet 3 miesiace to zależy a tak to wykupuje się abonament żeby móc grać na XBL

Net360

Świeżak
Świeżak
Teraz wszystko wiem :D dziękuje wszystkim za odpowiedzi i proszę o zamknięcie.

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
@up
normalnie w nowej konsoli jest 1 miesiac live gold za darmo a przy niektorych nawet 3 miesiace to zależy a tak to wykupuje się abonament żeby móc grać na XBL
We wszystkich nowych jest 1 miesiąc gratis na trzech kontach ktore sie stworzy za pomoca konsoli co daje w sumie 3 miesiace ale na trzech kontach jak bedziesz je zakladal co miesiac

Do góry Bottom