Oblivion

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Amarant1989

Użytkownik
Użytkownik
Panowie mam pytanie,wybrałem się wczoraj na zakupy do Media Markt akurat przy kartonach z Xboxami stał jakis chętny człowiek z synem chcąc nabyc konsolke.Podsłuchałem trochę rozmowe i sprzedawca powiedział zeby ten gosciu nabyl premiuma z dyskiem bo na arcadzie bez dysku nie pogra sobie w obliviona poniewaz on wymaga dysku i zrzuca na niego 4GB danych.Moje pytanie jest takie czy to prawda??

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: Oblivion

To że zrzuca cache(by szybciej się wczytywały mapy) to prawda ale myślę że na konsoli bez dysku też by ruszył ale ze sporym zwolnieniem.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Tak, na X'ie bez dysku tez dziala.

P

Piri001

Guest

Czyli koles zostal zrobiony w konia :mad: a pisalo ze to sklep tylko dla madrych !

Piki

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
pisalo ze to sklep tylko dla madrych !
Sklep tylko dla mądrych, bo jak wejdziesz bez jakiejkolwiek wiedzy o przedmiocie, których chcesz nabyć i poprosisz któregoś z pracowników o pomoc w wyborze to wyjdziesz z najdroższym (nie mylić z najlepszym) sprzętem i wcale nie przybędzie Ci wiedzy na dany temat.

"Media Markt - nie dla idiotów" = jeśli idiota z grubym portfelem wejdzie do MM, wyjdzie idiotą z pustym portfelem. Lepiej mieć jakieś pojęcia i jedyne, o co pytać pracowników to dostępność przedmiotu...

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom