Odblokowywanie Achievement'ów - jak zrobić? (Pytanie)

szymek931994

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Nie wiem czy to dobry dział ale nie za bardzo wiedziałem w którym z nich najlepiej stworzyć ten temat.

Z racji tego, że mam RGH nie mogę robić achivów online, a zawsze staram się zrobić wszystkie pozostałe. Nie dla punktów, tylko satysfakcji. I tu moje pytanie, czy da się odblokować pozostałe achivy tak aby w dashu pokazywało gry jako ukończone, ale nie dostawać punktów za osiągnięcia online?

Drugie pytanie: Czy aby odblokować achivy muszę mieć koniecznie save od kogoś innego kto zrobił już 100% ? Czy moge jakoś odblokować je na swoim profilu programem? Prosiłbym w ogóle o pomoc jak to zrobić lub link na forum do poradnika jeśli takowy istnieje. Szukałem na forum wpisów o Profil Editor ale nic nie znalazłem niestety.

Z góry dziękuję za pomoc.

MykPykPyk

Użytkownik
Użytkownik
też byłym ciekawy jak to zrobić

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Nie ma takiej możliwości, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo...

Pisane na SGS+ w tapatalk 4.

bluedave

Użytkownik
Użytkownik
Odblokowywanie achivementow... Widziałem gdzies poradnik. Horizonem chyba da sie to zrobic, tyle ze musisz dysk podpiac pod pc,albo profil na pena i tyle

Wysłane z mojego GT-S5660 przy użyciu Tapatalk 4

...:::Anarkad:::...

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
modio /horizon /lefluffle

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

szymek931994

Użytkownik
Użytkownik
A ktoś móglby zrobić jakiś miniporadnik? w internecie tego pełno ale po angielsku.

KarolXV

Banned
Użytkownik
1) Programem horizont wyciągasz profil
2) program profileditor, po uruchomieniu go wkładasz tam profil odblokowujesz aczki i zapisujesz
3) profil wrzucasz na pena przez horizon
4) gotowe jak coś pisz albo pacz na yt

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Modio i Horizon trzeba mieć Vipa wykupionego , chyba że odblokowujesz acziwy w grach które są wymienione na liście w danym programie.

rufus282

Banned
Użytkownik
Najgłubsze co można robić to zdobywać acziki grając offline i to na dodatek oszukując system. Jaka z tego przyjemność.
+ 100 do głupoty

Wysłane przy pomocy palcy.

bld

XBOX MANIAK
XBF
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Najgłubsze co można robić to zdobywać acziki grając offline i to na dodatek oszukując system. Jaka z tego przyjemność.
+ 100 do głupoty

Wysłane przy pomocy palcy.

Dokładnie , nic z tego nie ma , jak się chce zdobywać "calaki" to trzeba pracować :)

KarolXV

Banned
Użytkownik
Modio i Horizon trzeba mieć Vipa wykupionego , chyba że odblokowujesz acziwy w grach które są wymienione na liście w danym programie.
Horizon tylko żeby wyjąć profil nawet nie musisz być zalogowany
Nie modio tylko profileditor

Do góry Bottom