Odp: RockBand.PAL.XBOX360-SWAG

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

seba605

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
mam pytanie czy potrzebna jest do tej gry gitara można grać na padzie ?????

P

przeo_91

Guest
Tak do tej gry wymagane są instrumenty :mad:

B

basa

Guest
Ale mozna spiewac na headsecie :)

JohnyB

Świeżak
Świeżak
Mozna spiewac na headsecie jak ktos ma Wirelles Headset,na "normalnym" nie da rady. :'(

Grac na padzie nie mozna,a i Guitar Hero gitara jest niekompatybilna.

Szkoda.

W USA kompletna gra(+instrumenty) kosztuje ok.120€ (po przliczeniu z dolarow),w Europie (Niemcy)ma kosztowac ok.240€.

B

basa

Guest
Niekompatybilna chyba tylko jest gitara z GH III , z dwojki i jedynki ponoc sa kompatybilne tylko po prostu nie da sie wykonac w grze jakis tam malych efektow ktore sa tylko w gitarkach rock band , nie wiem nawet o jakie chodzi...

kuva

Banned
Użytkownik
ok nawet jak jest kompatybilna to gdzie chcesz w polsce jak już kupić ???

B

basa

Guest
W polsce pewnie na allegro , ale ceny pewnie nieciekawe , ale przy niskim aktualnym kursie dolara dla uzytkownikow paypal mozna tanio nawet z wysylka kupic na ebay.

kuva

Banned
Użytkownik
na allegro powiadasz ???

To znajdź mi na allaegro do kupienia samą gitarę w wersji na x360 ::)

B

basa

Guest
Niedawno byla licytowana sam bralem udzial w licytacji , poszla za 200 zl.. Czy teraz ktos wystawil nie wiem trzeba by poszukac , zreszta nie musze ci niczego udowadniac.. jak ktos chce kupic to se znajdzie.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
jeśli chodzi wam o gitarę do gh2 to na allegro swoją kupiłem za 200zł.

B

basa

Guest
No to mozliwe ze to ta w ktorej tez licytowalem :) W kazdymbadz razie znalazlem liste kompatybilnosci gitar
http://www.gamespot.com/features/6183555/index.html tak wiec Les Paul z GH III rowniez dziala w rock band.

kuva

Banned
Użytkownik
za 200zł można kupić wersję pc nawet może taniej na allegro i ta gitara też pasuje do x360 sam testowałem także nawet samą grę na pc można potem sprzedać ewentualnie zostawić sobie jak kto lubi

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom