odpalenie black opsa na lt+

Trey

Użytkownik
Użytkownik
Witam, nie moge znaleźć jednoznacznej odpowiedzi odnośnie cod black ops. Przerobiłem konsole na lt+ i tu moje pytanie; jak odpalić na niej call of duty black ops pl (wersja od szoposquad)? Czy jest w ogóle możliwość żeby pograć w tą gre z polskimi napisami? Z góry dziękuje za odpowiedź.

T0Mmy

Banned
Oczywiście że bez problemu odpalisz tylko że jak masz najnowszy dash to ci ją zablokuje więc ściągnij gre z patchem i gitara .

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Musisz ściągnąć release do którego wyszedł patch AP 2.5 Checks. Bo w instalce dasha 2.0.12625.0 został zaimplemenowany test AP 2.5 do gier CoD MW 2, CoD BO i Halo Reach przez co musisz mieć patcha...

Trey

Użytkownik
Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi, ale czy w ogóle jest w sieci realese gry black ops pl?

Bo to że black ops w angielskie wersji normalnie chodzi to wiem, ale co z wersją z polskimi napisami?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Póki co nie ma do żadnej patcha chyba... Ale może Xecuter już go wydało, ale na 80% jestem pewien że nie ma takowego patcha do releasu pl

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
a masz napewno najnowszy dash 12625? bo jak nizszy to odpalisz bez problemu

Trey

Użytkownik
Użytkownik
a masz napewno najnowszy dash 12625? bo jak nizszy to odpalisz bez problemu

Tak mam, myślałem że po przerobieniu na lt + nie będzie problemu z polską wersją black opsa. A jest może jakiś ryzykowny sposób typu przeniesienie pliku pl do obrazu angielskiej wersji?

Do góry Bottom