1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedza Ogólny FAQ

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez obcy33, Luty 11, 2009.

  1. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4819
    Polubienia:
    2994
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Jeśli pytasz o XO to na konsolę X dodajesz konto kolegi (konto z konsoli Y na której są te gry) i grasz na konsoli X w jego gry. Tylko musisz kontem się logować w tle żeby grę odpalić, a później przejść z powrotem na swoje i grać na swoim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. milman

    milman Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2013
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Trzebnica
    Mam nadzieję, że gdy korzystam z X360 i kolega również to nie zrobi to żadnej różnicy? (sory, że tak późno, ale powiadomienie o odpowiedzi trafiło do [email protected] :/ )
     
  4. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    4819
    Polubienia:
    2994
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    @milman@milman to w konsoli X360 nie mam pojęcia jak to działa. Nigdy tak nie dzieliłam gier ;) Musi Ci odpowiedzieć ktoś inny na to.
     
    milman lubi to.
  5. Matthewpi

    Matthewpi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2016
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zaktualizujcie te linki w faq bo bez nich jest ono bez sensu

    Jak sprawdzić jaka się ma wersje przeróbki? zdobyłem jaspera mam fifke 16 gtaV które smigaja z płyt ale żadnych informacji co siedzi w środku nie posiadam .
     
  6. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    159
    Polubienia:
    129
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Słyszałem coś o emulacji gier z Xbox'a 1. gen., jednak nie jestem do końca zapoznany z tematem, tak więc mam następujące pytania:
    1. Gdzieś mi wyleciała strona z głowy - mógłby ktoś podesłać link z listą tych gier?
    2. Czy do grania w takie gry wystarczy wykonywać te czynności po kolei:
    a) Wsadzić płytę do napędu,
    b) nawiązać połączenie internetowe z Xbox Live,
    c) Trzeba mieć dodatkową pamięć zewnętrzną (np. pendrive) na tą grę z emulatorem,
    d) Gra gotowa do grania (?) - coś pominąłem, czy wszystko wymieniłem jak zacząć grać w grę z Xbox 1. gen krok po kroku?
     
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4594
    Polubienia:
    2537
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Lista łącznie ze szczegółami jest na wikipedii.
    2. Musisz posiadać dysk HDD wewnętrzny, żaden pendrive ano dysk HDD pod USB nie zadziała.
     
    DarthOne lubi to.
  8. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    159
    Polubienia:
    129
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dysk musi być pusty/czysty z przeznaczeniem wyłącznie na gry emulowane ze starszego Xbox, czy też na nim mogą się znajdować jakieś dane/zapisy z gier z Xbox 360?
    Tak na 1-2 gry ile będzie potrzebowała konsola miejsca?
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4594
    Polubienia:
    2537
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zwykły dysk Xbox-owy. Gry się nie instalują tylko odtwarzane są z płyty.
     
    DarthOne lubi to.
  10. DarthOne

    DarthOne Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    159
    Polubienia:
    129
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli pobieramy i instalowany jest sam emulator z Xbox Live (1 GB wystarczy?).
    Przeszukuję wszystkie kategorie i strony Wikipedii o Xbox, Xbox 360, Xbox Live jak i próbuje coś znaleźć na stronie pomocy technicznej Xbox i tej listy nie mogę zlokalizować za nic. Czyżby MS pozbył się artykułów związanych z X360?
     
    Ostatnia edycja: Czerwiec 11, 2016
  11. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4594
    Polubienia:
    2537
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DarthOne lubi to.
  12. CHESTERRROOO

    CHESTERRROOO Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2015
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Piraty z pierwszego xboxa będą działać we wstecznej kompatybilności na xbox 360?
     
  13. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4594
    Polubienia:
    2537
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywasz ''kopie bezpieczeństwa'' jak gry na X360 i działają.
     
  14. Tomos BTM PL

    Tomos BTM PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BYTOM
  15. MCMVIII

    MCMVIII Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Mam problem z kinectem do x0 co jakiś czas się restartuje ktoś miał podobny problem x0 aktualizowany na bieżąco.
     
  16. czanklas22

    czanklas22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Mam problem z czułością pada xbox one s. To moja pierwsza konsola i grając w fifa 17 czy forza 3 nie mam kontroli nad sterowaniem gdyż reaguje zbyt mocno. Nie mogę znaleźć ustawien

    Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
    Znalazłem jakieś ustawienia pada ale jak w to wchodzę pyta kim jestem a po wybraniu coś wczytuje bez rezultatu
     
    Ostatnia edycja: Sierpień 7, 2017
  17. eloszki

    eloszki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2015
    Posty:
    134
    Polubienia:
    173
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak wyłączyć na xbox aby przy liście znajomych przestali mi pojawiać się jacyś sugerowani gracze bo jest znajomym gracza a lub b ?


    Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
     
  18. Janosik289

    Janosik289 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2017
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mój xbox 360 one nie chce czytać zewnętrznego dysku , ma ktoś jakiś pomysł
     
  19. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4594
    Polubienia:
    2537
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Napisz poprawnie którą masz konsole i jaki dysk.
     
  20. Janosik289

    Janosik289 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2017
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
  21. telengus

    telengus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    witajcie mój Kontroler bezprzewodowy MICROSOFT z zestawem Play&Charge czyli z akumulatorem w zestawie niestety się uszkodził na tyle że odzyskałem pieniądze po 2 latach użytkowania go.
    Chciałbym kupić taki sam lub podobny tyle tylko że z akumulatorem w zestawie .
    Problem w tym że albo ja nie wiedze takiego kontrolera w sprzedaży albo Microsoft się wycwanił i sprzedaje tylko kontroler na baterie a akumulator można kupić tylko osobno poratuje może ktoś co z tym fantem zrobić?
     

Wczytywanie...

Poleć forum