Opinia o grze Gears of war

ruby2221

Świeżak
Świeżak
Chciałem usłyszeć wasza opinię o grze gears of war, bo z tego co czytałem ma same pochlebne recenzje m.in na Gamespot. Czy waszym zdaniem jest naprawdę aż tak dobra ta gra ??

pig

Świeżak
Świeżak
Odp: Opinia o grze Gears of war

gra jest niesamowita.świetny klimat,wspaniała grafika,i ogromna grywalność.

Disav

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Fakt, gra świetna. Zatrzymałem się jednak na boss'ie w levelu, który się odbywa w/na pociągu. Ma ktoś pomysł jak go pokonać...? :) Bo po 30stej próbie już mi się nudzić zaczyna... :/

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

Disav napisał:
Fakt, gra świetna. Zatrzymałem się jednak na boss'ie w levelu, który się odbywa w/na pociągu. Ma ktoś pomysł jak go pokonać...? :) Bo po 30stej próbie już mi się nudzić zaczyna... :/
pytałem o to samo :) http://x360iso.org/index.php?topic=46.0

Disav

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

brattanek napisał:
Disav napisał:
pytałem o to samo :) http://x360iso.org/index.php?topic=46.0
Pardą...emocje ;)

mzachar90

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

GoW to najlepsza gra na 360 w jaką do tej pory grałem (a mam juz za sobą kilka tytułów). Przy pierwszym berserkerze mało zawału nie dostałem :p ciekawy jest tez tryb versus (mozna zagrac 1 vs 1 na podzielonym ekranie). Momentami troche niesprawiedliwy ale to szczegół :p

nostromo2092

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Przyznaj, fajna gierka... nawet bardzo ale odpalałem ją do tej pory tylko na tv 100Hz więc nie mogłem podziwiać jej w całej krasie. Zobaczymy jak sprawa sie będzie miała na monitorku

jabar24

Banned
Użytkownik

GoW - mistrzostwo świata, na monitorq jest jeszcze ładniejsza, widać każdy szczegół ;) Polecam!!

firma1

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

dla mni no 1 na x360

Majk3

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Dla tej gry kupiłem Xboxa. Poprostu rcudo

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Nie ma co pisac, systemseller :D

Ethics

Świeżak
Świeżak

Polecam gierke, bardzo fajnie sie gra, tylko troche za krotka.

Luki666

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Ja również kupiłem dla tej gry xa ii zdecydowanie nie zawiodłem się,a grafa według mnie najlepsza jak dotychczas.Każda inna wymienka nawet Bioschock.

kuba999

Świeżak
Świeżak

ta gra to religia

Belbub

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Sposób na bosa w pociągu: kiedy jest otoczony przez swoje "ptaszki" to najlpiej napierdzielać do niego z tego "łuku", kiedy tylko "ptaszki" odlecą to najlepiej z tego guna z piłą. I tak aż nie padnie. Oczywiście uykrywać się tylko w świetle bo inaczej "ptaszki" zaatakuja i trzeba zaczynać od nowa :)

JankiCHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Witam ja znalazlem inny sposob :) po bokach wagonu sa drewniane plotki, jak sie w nie strzeli to opadaja co daje wiecej miesca na wyminiecie wroga. Czekalem az podejdzie do mnie jak najblizej i pozniej pobieglem na drugi koniec wagonu i po odczekaniu ataku "ptaszkow" podbieglem do dzialka i poscilem seryjke :) od razu padl :) nalezy zrobic to jak najszybciej bo dzialko jest w cieniu, wiec trzeba zdazyc przed "ptaszkami" :) napiszcie pozniej czy dzialalo...pozdrawiam :)

Belbub

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Gra jest zabójcza, zresztą widać po moin avatarze ;D Szkoda że wychodzi na PC, to powinien być exclusiv only for xbox 360 :mad: Oby na kompa nie była tak dobra. :p A w dodatku blaszaki dostaną nowe poziomy :'(

inqognito

Świeżak
Świeżak

Włączasz gearsów, słuchawki na uszy, światło wyłączone, cyk, cyk, cyk, ładowanie...i już tam jesteś:)takego flow nie ma żaden inny tytuł:NAJLEPSZA

kuva

Banned
Użytkownik

Belbub napisał:
Gra jest zabójcza, zresztą widać po moin avatarze ;D Szkoda że wychodzi na PC, to powinien być exclusiv only for xbox 360 :mad: Oby na kompa nie była tak dobra. :p A w dodatku blaszaki dostaną nowe poziomy :'(
Dlaczego szkoda że wychodzi to na pc?? ja się cieszę bo jak przejdę sobie na Xbox360 gearsa to sobię zobaczę jak wyszła konwersja tego hitu a to że na pc będą nowe poziomy(np. walka z brumakiem) to jest sprawka polaków a dokładniej people can fly ;D

a po drugie to było pewne że gra wyjdzie na pc skoro robił ją epic(unreal , unreal tournament) i maczał w tym jeszcze microsoft fakt że dużo gier z X wychodzi na pc ale to też dlatego że na Viście mogą gracze pograć sobie na multi z graczami na xbox360 za pomocą Windows Live

po trzecie nie obrażej pc bo gdyby nie one nie miałbyś ani jednej gry na xbox360 ani na inną konsolę to pc jako pierwszy zapoczątkował grafikę 3d

Wiadomo większość osób i tak woli konsole bo włożą płytkę do konsolki i heja nie muszą instalować,martwić się czy gra im pójdzie czy tym podobne

brudiii

Świeżak
Świeżak

gra jest niesamowita.świetny klimat,wspaniała grafika,i ogromna grywalność.

Do góry Bottom