Orginał -> kopia zapsaowa

ugly0ne

Użytkownik
Użytkownik
Witam!
Jak zrobić z oryginalnej gry kopie zapasową? Czy wsytarczy zwykły program do rippowania taki jak np. DVD Decrypter? Plus do tego stealth patch?

Z góry dzięki za pomoc!

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Odp: Orginał -> kopia zapsaowa

Z tego co wiem, trzeba podpiac naped z X360 do kompa ktory ma VIA i wtedy zrzucic. Ale moge sie myslic.

max1989pl

Świeżak
Świeżak
Odp: Orginał -> kopia zapsaowa

Metoda kopiowania orginałą z Xbox360 jest taka sama jak na Xklocku czyli Xiso i jazda niewiem jak z patchem ale można spróbować.

damigt

Świeżak
Świeżak
a jeśli chce zrobic obraz piratki to tak samo ??

kowex1987

Świeżak
Świeżak
Trafiłem do tego tematu fartem :) a tak sie składa że chciałem zapytać jak to jest ?

Mam Forze 3 oryginał na 2 płytach ale chciałbym zrobić sobie kopię na których będe sobie grał :) natomiast orygnał będzie leżakował . Ciężko jest zrobić kopię ??? może ktoś podpowiedzieć więcej ...bo nie robiłem wczesniej nic takiego...Nie wiem co tzreba miec,jaki program

Każda rada mile widziana

neoandrew

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Szank podał wam link do rozwiązania, oryginał jest specjalnie zabezpieczony, a to co jest w tym linku podawane jako "patche" to jest to rozmieszenie poszczególnych zabezpieczeń itp., wyciąga się to po to, aby program poradził sobie z tym fantem, co do robienia iso z kopii to nie ma problemu, wkładasz pirata i robisz obraz tak jak zwykle bez jakiś kombinacji tylko z oryginałem tzreba tak kombinować.

Splaree

Użytkownik
Użytkownik
to raczej nie przejdzie :( nawet jak zrobisz .iso oryginalu to xbox będzie traktował ją jako pirata i raczej Ci jej nie odczyta jedynym wyjściem jest kupno dysku.

szank

Użytkownik
Użytkownik
No lol, odkryłeś Amerykę. Jasne jest, że jak napęd nie jest przerobiony to tego nie odczyta.

InPirats

Banned
Kreon Driver?

Damisss

Użytkownik
Użytkownik
Witam
A ja mam takie pytanie natomiast mam laptopa i nie moge za bardzo w nim rozebrac napedu aby po podmieniać te płyty tak jak jest w tym poradniku rozumiem ze nie ma innej opcji żaden program nie stworzy mi obrazu gry(oryginału) aby sobie przegrac oczywiscie Xbox przerobiony!

Do góry Bottom