Ostatnia misja - problem z helikopterem

grzech1991

Banned
Użytkownik
witajcie

mam ostatnia misje ta co musze wjechac crossem na helikopter (wybralem revenage) trzymam sie go i ciagle naciskam A (ile sil w palcach) i tak spadam :/ robilem juz z 5x ta misje i nic zawsze to samo

ma ktos jakas rade?

P

przeo_91

Guest
Odp: Ostatnia misja - problem z helikopterem

Musisz bardzo szybko go naciskać i puszczać naciskać i puszczać (oczywiście przycisk A) :p

grzech1991

Banned
Użytkownik

przeo ale wlasnie to robie czyli szybko naciskam niby brakuje milimetrow, kamera sie zmienia ale i tak spadam :/ i tak za kazdym razem

P

przeo_91

Guest

Bo ten przycisk nie trzeba przytrzymywać tylko naciskać i puszczać jak najszybciej się da :p Ja tak zrobiłem i wlazł mi w ten helikopter.

Herki

Użytkownik
Użytkownik

ja tak samo zrobiłem i bez problemu mi wlazł na ten helikopter :> :>

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Grzechu, albo ty masz z 80 lat albo ci cos w padzie nie styka jesli nie mozesz tego przejsc .
Wlacz jakas gierke w ktorej mozna kustomizowac przyciski i daj pod a np strzal, sprawdz czy klepiac ciagle bedziesz strzelac.

grzech1991

Banned
Użytkownik

mam drugi pad uzywany to go odpale ale generalnie pad mam rok i ani razu zadnego problemu

chciałbym podziękować Raikoh-owi zmiana pada pomogła (aczkolwiek nigdy z tym co grałem wcześniej nie miałem problemów :D) i misje przeszedłem za pierwszym razem (od wejścia do helikoptera)

Raikoh dla Ciebie beczułka miodu - tylko nie wypij od razu :D

p.s2 Raikoh chcesz nowe konto na bcg? pisz pw

bimaro

Świeżak
Świeżak

nie wiem czy mowa tu o zabiciu dimitria ale jak tak to ja go zabilem na statku, nie mialem nic z helikopterem. to ta sama misja z roznymi zakonczeniami??

grzech1991

Banned
Użytkownik

ta misja jest po revenage pozniej slub i zaraz po slubie

p.s nie pisac ze wale spojlery po nazwie tematu wiadomo ze tu sa

poziomesia

Świeżak
Świeżak

spróbuj jak najszybciej A i lewą gałkę do przody mi to pomogło

Bełek

Użytkownik
Użytkownik

Kuźwa, ja już próbuje od dwóch miechów (za pomocą dwóch padów) wciągnąć się do helikoptera i za cholere nie daje rady. Ma ktoś jakąś receptę?

karmel6

Użytkownik
Użytkownik

Ja za pierwszymi dwoma razy też nie umiałem. Tym bardziej się wściekałem bo dojście do tego momentu było cholernie trudne (miałem tylko pistolet i nie miałem kamizelki... mało pieniędzy było). Ale za trzecim razem pada położyłem na biurku, jak najbliżej konsoli. Wtedy palcem wskazującym zacząłem stukać w pada, aż biurko się trzęsło. NARESZCIE MI SIĘ UDAŁO! Poleciałem trochę.. i BUM! Zostałem trafiony rakietą. Cała misja od nowa. Ale na szczęście doleciałem do statuy szczęścia, a tam? Gliniarz mnie zabił! Myślałem że rozwalę konsole :-[ Spróbowałem jeszcze raz i w końcu ujrzałem ostatnią cut-scenke.

FanXbox2

Użytkownik
Użytkownik

ja dzisiaj robiłem tą misję i potarzałem tylko 2 razy pierwszy raz dlatego ze wpadłem do morza a potem jak juz doszłem do heli to zapierwszym razem!!I skonczyłem GTA IV

Bełek

Użytkownik
Użytkownik

karmel06 napisał:
Ale za trzecim razem pada położyłem na biurku, jak najbliżej konsoli.
Postanowiłem to sprawdzić i się udało! ;D Zbliżyłem się z padem do konsoli, naciskałem co trzeba jak należy i zagrało! Uff hehe
Dzięki za wskazówkę!

Do góry Bottom