1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Pad nie łączy się z konsolą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Durioner, Kwiecień 3, 2016.

  1. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kupiłem uzywanego Xboxa 360. Miał problem z wysuwaniem napędu, toteż rozebralem konsole, udało mi się zażegnać niedogodność. Jednak po złożeniu konsoli w ogóle nie palą się diody wokół przycisku zasilania i pad nie łączy się z konsolą. Nic nie daje wciskanie przycisków synchronizacji. Przed rozebraniem konsoli pad normalnie działał, dioda świeciła, wszystko było ok. Jakieś sugestie? Mam Xbox 360 z 18.07.2008. Niestety nie wiem jaki to konkretnie model. Przerobiona jest na pewno. Output na zasilaczu to 175W, co wskazywałyby na OPUS, ale mam HDMI wejście.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4505
    Polubienia:
    2474
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moduł RF to takie małe coś o nr 12ebavk3? Bo znalazłem to właśnie przy konsoli, najprawdopodobniej wypadło podczas rozbierania.
    Da się go zamontować spowrotem?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12731
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Moduł przykrecony na 3 srubkach. Wlaczasz nim konsole, lecz skoro wspominasz juz ze cos ci odpadło od jonsoli moze miec z tym związek.

    Wysłane z mojego Honor 7.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    4505
    Polubienia:
    2474
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    [​IMG]

    [​IMG]

    Poglądowo bo może się różnic w zależności od wersji.
     
  7. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pierwszym zdjęciu, w prawym dolnym rogu. Ta część znalazłem, ona wypadła
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To kwarc z modułu RF. Wymień cały moduł i bedzie dzialac.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  9. Durioner

    Durioner Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2016
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moduł zamówiony, dam znać jak będzie działać.
    A tak poza tematem, mogę grać na piratach, czyli moja przeróbka to LT, tak? Można to cofnąć? Bo szczerze jeżeli chodzi o konsole, to nie bardzo ukierunkowuje się w granie multi, od tego mam inny sprzęt. Więc wolalbym szczerze przerobić ja na RGH. Tylko pytanie, czy się da cofnąć przeróbkę LT. Wszystkich z góry przepraszam, jestem kompletnie zielony w tym temacie. No i pytanie, ile przeróbka RGH kosztuje teraz.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 4, 2016
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1558
    Polubienia:
    837
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jak chcesz mieć Rgh nie musisz cofać lt co do twojego pytania tak można cofnąć tylko po co??

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2
     

Wczytywanie...

Poleć forum