Painkiller Hell and Damnation - Opinie

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

W wątku tylko opinie!

djploki

Użytkownik
Użytkownik
Kurcze mimo tylu lat na karku gra się w nią świetnie,jest dynamiczna i dosyć trudna i ta przygrywająca muza heavy-metal podczas akcji. No i ci wielcy bossowie. Poza tym jest świetny polski dubbing. Fajnie,że wyszła w odświeżonej wersji.Idealna gra na wyżycie się,gdy nas ktoś wnerwi np. w pracy.

Azazel

Użytkownik
Użytkownik
Dziwnie się w to gra na konsoli, tyle wspomnień, tyle godzin na pc. Ciężko będzie na Traumie, na padzie będzie wręcz cholernie ciężko. Pozycja obowiązkowa dla miłośników gry :) nie jestem w stanie powiedzieć co będzie czuł gracz który się jeszcze nie zetknął z Painkillerem ja ją widze w samych superlatywach.

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Gra bardzo dobra!
W sam raz na piątkowy wieczór po pracy!

Od dawna wyczekiwałem tej gry.
Jest to stary, dobry, odmóżdżający Painkiller, w wersji HD!

@up - dobrze prawisz, na padzie trochę ciężko.
Gram na hardzie ( to jest chyba Koszmar, nie pamiętam dokładnie nazwy poziomu trudności ) i przyznam, że jest ciężko.

Grafika jest całkiem całkiem. Przyjemne dla oka.
Dodatkowo, ogromny plus za cutscenki. Są dobrze wykonane.

Pozycja obowiązkowa dla każdego, kto grał w poprzednie części!

Coller22

Użytkownik
Użytkownik
Grałem i powiem szczerze jak dla mnie gra jest znakomita, ma wszystkie cechy (pozytywne oczywiście ;p) które Painkiller miał w sobie na Pc, dodatkowo poprawiono i dorzucono "to i owo" co też idzie na plus ;) gra idealna żeby (że tak się wyrażę) "wyżyć się" ;p
Jak dla mnie sterowanie jest banalnie proste o_O, musiałem tylko zwiększyć czułość analogów żeby szybciej obracać kamerą nic więcej ;) fabuła spoko, twórcy dają do zrozumienia że można jeszcze się "czegoś" spodziewać ;)
Tak jak wyżej "pozycja obowiązkowa" dla każdego kto grał już wcześniej, jak i dla kogoś kto chciałby rozładować złość ;)

Sanrajs

Użytkownik
Użytkownik
Wspaniała gra tylko jak dla mnie trochę za krótka, jest to bardziej dopracowana i ładniej wyglądająca wersja swojego pierwowzoru. Dodatkowo miło mi się grało bo pamiętam, że będąc młodszy spędziłem dużo fajnych chwil z painkillerem :D Musiałem się trochę przystosować do sterowania na padzie ale nie było to wielkim problemem, spodobały mi się także nowe cut scenki, które zostały stworzone z ulepszoną grafiką - również dodają klimatu. Ogólnie polecam tym, którzy w painkillera nigdy nie grali a także tym, którzy mieli z nim do czynienia :)

Do góry Bottom