Pakiet dodatkow do MAFIA II

Pazdzioch

Użytkownik
Użytkownik
Witam czy ta gra w ogole wyszyla na Xboxa 360,wiem ze ten pakiet wystepuje na PC.
Na gry-online Mafia II: Pakiet Dodatków ( X360 ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine caly czas pokazuje ze premiera byla 16 grudnia,ale zdazylem wyczytac na forum ze to jakas sciema,a gre przelozyli na koniec stycznia/poczatek lutego.Jak to sie teraz ma czy gra w koncu wyszla?
Dlaczego gry-online uparcie trzyma ze gra wyszla 16 grudnia.
Co tu jest grane:D??

Gambit95

Użytkownik
Użytkownik
Czytałem gdzieś na innym forum wczoraj, że gra jeszcze nie wyszła, ma wyjść przypuszczam w tym miesiącu. Także czekam na tą grę razem z tobą :D. Gry Online najprawdopodobniej nie aktualizowali tej stronki. Nie ma co zmieniać, bo i tak lada dzień wyjdzie. Trzymajmy kciuki.

Znalazłem aukcje na allegro :

http://allegro.pl/mafia-ii-jak-nowa-3xa-sklep-warszawa-i1476836179.html

Jest jeszcze jedna, tańsza taka gra. Zobacz na allegro.pl .

Black69

Użytkownik
Użytkownik
też czekam na ten dodatek :p

t3rror

Użytkownik
Użytkownik
Niektóre sklepy internetowe posiadają w sprzedaży pakiet dodatków oraz rozszerzoną edycję (gra + dodatki), problem polega na tym, że tylko kilka sklepów to oferuje (więc bardzo możliwe, że tego nie mają), poza tym ze strony Cenegi zniknęła informacja na temat wydania pakietu na Xboksa. Jak ci nieszkodna czasu to napisz e-maila do któregoś z tych [1] [2] sklepów czy faktycznie mają w swojej ofercie pakiet dodatków/edycje rozszerzoną, bo strona wydawcy na ten temat milczy.

Do góry Bottom