pare pytań na temat przeróbki :D

Xbox-Master

Użytkownik
Użytkownik
pare pytań do przeróbce bo jestem żielony :D
1.czy można dostać bana offline,lub jezeli gram offline na lt + a potem stary soft czy nadal muszę obawiać się bana :D?
2 co się dzieje gdy konsola się oflaguje ? :D
3 co potrzebne do nowej orzeróbki slim która jest w testach ? jakieś specjalne narzędzia ? do flashowania?
4. jak dawać gry na dysk ? czy trzeba na płyte a jak na płyte to jakiego rodzaju ?
5. jaki sprawdzić napęd ?bo niewiem jaki mam :D
6.jak przerobie slima za pomocą lt+ to strace gwarancje :D ?

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
pare pytań do przeróbce bo jestem żielony :D
1.czy można dostać bana offline,lub jezeli gram offline na lt + a potem stary soft czy nadal muszę obawiać się bana :D?
2 co się dzieje gdy konsola się oflaguje ? :D
3 co potrzebne do nowej orzeróbki slim która jest w testach ? jakieś specjalne narzędzia ? do flashowania?
4. jak dawać gry na dysk ? czy trzeba na płyte a jak na płyte to jakiego rodzaju ?
5. jaki sprawdzić napęd ?bo niewiem jaki mam :D
6.jak przerobie slima za pomocą lt+ to strace gwarancje :D ?
1. Nie rozumiem, grasz w singla offline na piratkach, a potem na live na starym sofcie? to wgl możliwe mieć softa i flasha zarazem?
2. Offlagowanie tzn. że m$ wie, że grasz na xbl przerobioną konsolą i jesteś w kolejce do bana ;]
3. Dowiesz się, gdy wyjdzie taka przeróbka
4. Oryginalne płyty instalujesz na dysk, by laser trochę oszczędzić i płytę, lecz i tak musisz wkładać płytę, a jeśli ci chodzi o piratki to niewiem, bo nie mam ;]
5. To zależy od daty wyprodukowania konsoli, poszukaj na google
6. Głupie pytanie - oczywiście, że stracisz!

Pomogłem? Podziękuj

Dawid--1991

Użytkownik
Użytkownik
Tutaj sprawdzisz napęd po dacie produkcji Xbox 360 Drives - List

Xbox-Master

Użytkownik
Użytkownik
bo to z gwarancją się pytam bo jak w psp instalowałeś soft dzięki któremu grałeś na piratach to było plug&play
nić nie zmieniałeś i gwarancji nie straciłeś bo nie rozebrałeś konsoli nie jest podobnie taw w przypadku xboxa :D ?

Xbox-Master

Użytkownik
Użytkownik
update

Do góry Bottom