Pare pytań w sprawie przeróbki

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Kylo17

Świeżak
Świeżak
Witam. od kilku dni nurtują mnie następujące pytania, chcialbym aby mi to ktos wytlumaczyl:

1.Lepszy Xtreme 5.3 czy iXtreme 1.41 ? (wątpie raczej czy będe grać na Xbox Live,ale słyszełem ze czasami trzeba pobrac nową aktualizację dashboard-u, a przy Xtremie 5.3 dostaje sie odrazu bana za samo podłączenie pod Live ? )
2.Jaki najlepsza prędkość odczytu 12x czy 8x lub 5x ? w przypadku Benq
3.Czy można tą prędkość zmieniać w ustawieniach konsoli ?
4.Czy mój monitor będzie odpowiedni do Xboxa ? ( Samsung 226BW 22" panorama 1650x1050 16:10 )

z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi
Pozdrawiam.

karol191

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Pare pytań w sprawie przeróbki

1 lepszy ixtreme 1.41 a co do x live to zagrasz zagrasz napewno.
2 8x
3 Nie
4 tak masz tu nawet screenshot http://farm1.static.flickr.com/222/514993622_b8def5a569.jpg

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

1. Ogranicza trochę (np. kopie gier na xbox1) ale ogólnie jest lepszy pod tym względem że masz aktualki i grę online
2.5x i 12x. Na 5x laser ma większą moc a na 12x płyta kręci się szybciej (przez co głośniej) więc wybieraj co wolisz. Na 12x jest trochę większa wydajność al za to chodzi jak odkurzacz sam używam 5x i jestem zadowolony.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Na zwyklym xtreme tez mozesz bez problemu aktualizowac konsole i grac online uzywajac oryginalow.

grzech1991

Banned
Użytkownik

tak jesli rowniez grajac offline uzywasz oryginalow - wniosek? mija sie to z celem (przerobka/flash)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom