pes 2010

HI HATER

Świeżak
Świeżak
hej.mam pytanie w sprawie pesa nie przejrzalem wszystkich stron dzialu ale czy moge o cos zapytac.jestem tu nowy jesli cos zrobie zle prosze mi powiedziec! mianowicie chodzi o pes 2010 platforma xbox360 jak moj zawodnik nie przedluza ze mna kontrkatu to inna druzyna moze sobie go zabrac prawda wiec moje pytanie do was czy ja tez moge tak sobie zabrac zawodnika jesli dana druzyna z nim nie przedluzyla kontraktu czy tez zawiesila? pozdrawiam

HI HATER

Świeżak
Świeżak
czy jest ktos w stanie mi pomoc?odpowiedziec na moje pytanie?

gajdzik

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie jest tak że go jakaś drużyna zabiera tylko trafia on na listę wolnych zawodników (czyli nie gra nigdzie) !
I jak chcesz to możesz go wykupić, ale nawet jak zawodnicy nigdzie nie grają to czasem i tak ciężko ich kupić !
Pozdro!

HI HATER

Świeżak
Świeżak
chodzi mi o to ze jak druzyna "zabiera" mi zawodnika to nie dostaje od nich pieniedzy wiec moje pytanie jest takie czy ja w ten sam sposob moge zrobic bo jesli on jest jeszcze moim graczem to przeciez ja powinienem dostawac za niego pieniazki

bartolinos15

Użytkownik
Użytkownik
Skoro jest wolnym zawodnikiem(bez klubu) to jak może być w twojej drużynie ? Zawodników bez klubu też możesz sobie wziąć bez wydawania kasy na transfer tylko musisz opłacać ich pensję(chyba miesięczną w pes).

HI HATER

Świeżak
Świeżak
chyba zle wyjasnilem ocb:) chodzi mi o to gdy pilkarz wstrzymuje przedluzenie kontraktu bo malo gra lub nie chce mu zaplacic jego stawki to inna druzyna moze mi go wziac bez pieniedzy a jak ja chce tak zrobic gdy widze ze w innej druzynie koles wstrzymal kontrakt to moge tylko za pomoca transferu go kupic czyli zaplacic za niego:)

gajdzik

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jak zawodnik nie przedłuży kontraktu to już nie jest twój wtedy tylko wolny !!
Masz wybór albo przedłużasz kontrakt albo on trafia na listę wolnych zawodników (Non Affiliated)

Tam w transferach powinno być Non Affiliated czyli lista tych bez klubu, musisz tam poszukać
A ty nie dostajesz kasy za tych piłkarzy bo jak nie przedłużą to już są wolni

A jak widzisz że w innej wstrzymał kontakt to znaczy że tam trwają z nim negocjacje i jeszcze należy do tamtego klubu dlatego musisz za niego bulić, dopiero jak trafia na wolny rynek to wtedy możesz go sobie zabrać ale za odpowiedni kontrakt i albo się zgodzi albo nie

bartolinos15

Użytkownik
Użytkownik
gajdzik ma rację. Dodam tylko, że jeśli zależy ci na jakimś zawodniku to lepiej dać mu taką pensję jaką oczekuje niż potem cierpieć, że nie daliśmy mu tego "euro" więcej i poszedł do innego klubu w szczególności jeśli chodzi o tych lepszych. Budżetem nie przejmuj się jeśli wygrywasz, remisujesz mecze.

HI HATER

Świeżak
Świeżak
ahaaaa no to teraz rozumiem :) dziekuje chlopaki zawytlumaczenie i serdecznie dziekuje :)

Do góry Bottom