Jak Wasze wrażenia po kilku miesiącach używania?
HeheTakie same jak po kilku dniach użytkowania.
Mam tam samo kolego przy instalacji wyje jak **** a przy odpalaniu cicho ale jednak slychac jak chodzi ale tak po 2 minutach przestajeKonsola jest faktycznie cicha podczas grania, ale niepokoi mnie napęd. Czy takie dzwięki podczas uruchamiania to coś normalnego?
[filmik usuniety]
Na tle całej konsoli to napęd jest zdecydowanie najglośniejszą jej częścią, a momentami podczas instlacji naprawde potrafi być głośny.
Jak to wyglało w one x/one s?
to normalne?
Wyje? Nie słyszałeś chyba ps5 w akcji.Mam tam samo kolego przy instalacji wyje jak **** a przy odpalaniu cicho ale jednak slychac jak chodzi ale tak po 2 minutach przestaje
Dodam , tylko że posiadam xsx i ps5 (nie chwalę się) Pomimo tego , że jestem z playstation od samego początku to uważam ,że w obecnej generacji xbox góruje na prawie każdym polu. Wyjątki są dwa. Darmowy i przepiękny dzwięk 3d i system , który działa jak pocisk .Wyje? Nie słyszałeś chyba ps5 w akcji.
przeciez Xbox One wzwyż mają od dawna dźwięk przestrzenny w grach które to obsługuja oczywiście: Dolby Atmos albo Windows Sonic. Według mnie Sonic brzmiał dla mnie lepiej kiedy mogłem testowo porównać.Dodam , tylko że posiadam xsx i ps5 (nie chwalę się) Pomimo tego , że jestem z playstation od samego początku to uważam ,że w obecnej generacji xbox góruje na prawie każdym polu. Wyjątki są dwa. Darmowy i przepiękny dzwięk 3d i system , który działa jak pocisk .
10 gier się mieściTaki off topic... wiem, że 1tb to mało pamięci ale każdy wie, że jest to towar cenny. Gdyby konsola miała 2tb i kosztowała by 3.500zł to dopiero bylby lament na pół świata.
Trzeba się dopasować do sytuacji i nie mieć zainstalowanych 10 gier na raz![]()
Raczej zasługa szybkiego SSD w XSX.Pierwsze wrażenia super, chociaż może nie pierwsze, bo już konsola u mnie jest miesiąc. Na pewno szybko się włącza pomimo tego, że mam konsolę na oszczędzaniu energii (Xbox One X zaczyna zamulać przy włączanium, pewnie wina optymalizacji dashboardu konkretnie pod nową generację).
Karta warta tyle co konsola - dziękuję bardzoI sobie powiększymy w swoim czasie. Już niedługo będą karty 2TB![]()
Spadną ceny. Na OLX pojawił się adapter do dysków SSD. Ciekawe czy to działa ?Karta warta tyle co konsola - dziękuję bardzo![]()
Zawsze możesz sprawdzić , wklepać kod przed kliknięciem aktywuj. Mi też przepadł game pass miesięczny chyba jak x1x kupiłem bo był dla nowych kont tylko.takie pytanie kontrolne, Xbox Gold mogę zamienić na Pass każdym doładowaniem nawet darmowym kodem 14dni który dostałem w pudełku z padem?czy musi być wykup abonamentu na miesiąc?thx