Plik niedostępny z bieżącej lokalizacji.

dodo

Użytkownik
Użytkownik
Nie wiem czy już było, ale jakoś nie mogłem znaleźć :p

Do rzeczy. Chce ściągnąć demo KUF, ale wyskakuje okienko, że "plik niedostępny z bieżącej lokalizacji". Doczytałem się, że to wina tego, że konto mam w Anglii, a IP z Polski. Nie zgadzają się regiony i dlatego nie mogę pobrać, gdyż demo nie wyszło na region Polski. Zna ktoś jakiś manewr żeby dało się jednak ściągnąć takie coś? Konsolę mam podpiętą do netu za pomocą PC.

dtmsonic

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: Plik niedostępny z bieżącej lokalizacji.

dodo napisał:
Nie wiem czy już było, ale jakoś nie mogłem znaleźć :p

Do rzeczy. Chce ściągnąć demo KUF, ale wyskakuje okienko, że "plik niedostępny z bieżącej lokalizacji". Doczytałem się, że to wina tego, że konto mam w Anglii, a IP z Polski. Nie zgadzają się regiony i dlatego nie mogę pobrać, gdyż demo nie wyszło na region Polski. Zna ktoś jakiś manewr żeby dało się jednak ściągnąć takie coś? Konsolę mam podpiętą do netu za pomocą PC.
mam ten sam problem ja myslałem ze to przez to ze mam konto silver a nie gold
.

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

Chodzi o niezgodnosc IP z regionem z ktorego jest plik pobierany

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Ukano napisał:
Chodzi o niezgodnosc IP z regionem z ktorego jest plik pobierany
tak, tak tylko po co to powtarzac jak autor tematu juz to napisal ?? :eek:

btw. Czemu Polska ciagle jest dla M$ krajem podrzednym ?? (pytanie retoryczne)

cin0

Świeżak
Świeżak
witam, ja mam to samo, wlasnie kupilem bfbc2 i chcialem sciagnac za punkty msp z allegro i dostaje ten sam komunikat, o co chodzi? bad company 2 ma blokade czy co jest grane? konto silver jest migrowane na pl, a bfbc2 jest niby dostepne bez problemu na koncie polskim, w czym problem? dodam ze mieszkam w irlandii

Do góry Bottom