Plomba gwarancyjna napędu.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

C3b3k

Użytkownik
Użytkownik
Witam

Mam dla was plombę gwarancyjną napędu (tą z koszem), plomba jest w formacie Corel ***.cdr, plomba jest już ze skalowana wystarczy tylko wydrukować i przykleić.

Do pobrania z Xbox 360 - mcuplink47 - Chomikuj.pl

Kris89

Użytkownik
Użytkownik
myslisz ze przejdzie takie cos na gwarancj? domyslam sie ze bardziej zwracaja uwage na ta na obudowie, ale chodzi mi o to czy ktos wyslal z czyms takim

C3b3k

Użytkownik
Użytkownik
myślisz ze przejdzie takie coś na gwarancji? domyślam się, że bardziej zwracają uwagę na tą na obudowie, ale chodzi mi o to czy ktoś wysłał z czymś takim
Odpowiedz mi ile widziałeś napędów? Pobrałeś to czego dotyczy temat?
To może wyciągnij swój napęd i wydrukuj to na odpowiednim papierze i poddaj obróbce czasu (jak masz stary telewizor crt) połóż na tylnej części obudowy telewizora wcześniej wydrukowane plomby i zobaczysz co potrafią warunki tam panujące uczynić w kilka dni (wysoka temperatura, bardzo niska wilgotność powietrza i kurz).

Są oczywiście mniej drastyczne metody, gwarantuje Ci, że nie byłbyś wstanie rozpoznać prawdziwej plomby od mojej.

Kris89

Użytkownik
Użytkownik
niewiem po co sie burzysz. ja sie tylko pytam a nie kwestionuje jakosci tej plomby. widzialem kilka napedow ale pytam czysto teoretycznie

C3b3k

Użytkownik
Użytkownik
niewiem po co sie burzysz. ja sie tylko pytam a nie kwestionuje jakosci tej plomby. widzialem kilka napedow ale pytam czysto teoretycznie
Wczoraj poszła konsola z taką plombą do serwisu jak wróci to napisze czy był przypał.

EDIT

dziś przyszła nowa konsola więc plomba się nadaje

androziom

Użytkownik
Użytkownik
Jakim klejem ją przykleiłeś?

Psychol324

Użytkownik
Użytkownik
super glue.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom