1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox 360 Po wgraniu LT3 błąd E66

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez userned, Maj 25, 2018.

  1. userned

    userned Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2018
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Konsolę przerobiłem zgodnie z filmikiem:


    Dash: 17349

    Nagrałem sobie pierwsze Silent Hill Downpour, wszystko jest ok i działa, na płycie Platinum. Po tym nagrywałem Far Cry 4, testy abgx przeszły pomyślnie.

    Abgx ustawienia według tego filmiku:


    A tu moje rezultaty z abgx:

    abgx1.jpg

    Po włożeniu płyty od razu wyskakuje czerwona dioda, kod 1002. Po ponownym uruchomieniu z płytą na ekranie błąd "E66".

    Po wyciągnięciu płyty i zersetowaniu konsoli wszystko działa poprawnie. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    13085
    Polubienia:
    1251
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Data produkcji konsoli, jaki napęd?

    Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
     
  4. userned

    userned Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2018
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    napęd to BENQ VAD6038 produkcja 2008-03-15, napęd jest prawidłowy.
     
    Ostatnia edycja: Maj 26, 2018
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    13085
    Polubienia:
    1251
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jaki firmware wgrales?

    Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
     
  6. userned

    userned Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2018
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Firmware wgrałem z tej paczki. Teraz go odczytałem z napędu:
    firmware.jpg

    W source mam dodany firmware wgrany a w target załączyłem teraz oryginalny ofw który był przed przeróbką.

    Firmware wgrałem ponownie i jest ok.

    Czy aktualizować konsolę do najnowszego dasha? Czy lepiej grać online na tym dashu czy na zaktualizowanym?
     
    Ostatnia edycja: Maj 26, 2018
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    13085
    Polubienia:
    1251
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da się grać online, na konsoli bez zrobienia najnowszej aktualizacji.

    Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
     
  8. userned

    userned Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2018
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czy po aktualizacji wgrać ponownie lt?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    13085
    Polubienia:
    1251
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie trzeba

    Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
     

Wczytywanie...

Poleć forum