Xbox One Pobieranie gier

Hevygan

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Chciałem się zapytać czy ściągając grę z np Golda to czy istnieje możliwość ściągnięcia samej gry bez multiplayer. Ostatnio ściągnąłem bf1 waga 63Gb masakra. Nie chcę grać w multi.

Fabiosek1

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie, nie ma takiej możliwości. Musisz pobrać całość. Poza tym miej świadomość, że multi do Battlefielda jest raczej samouczkiem do multiplayera (którymś z kolei), więc zależnie od twojego łącza internetowego, zakładając, że masz słaby - raczej nie warto dla singla tylko tego pobierać.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
No cóż...musisz się przyzwyczaić, że gry na XO tyle ważą, a nawet i jest kilka tytułów, które mają i po ponad 100GB. Jak masz dysk 500GB to niestety koniecznością jest dokupienie sobie zewnętrznego, albo grać i kasować.

Hevygan

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Dziękuję bardzo za odpowiedź.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
A co ty chcesz z tego MP odchodząc ? MP to może ma 1-2GB w tym Bf. Te same obiekty, tekstury, dźwięki tu nie ma co odchudzać. Co innego ścieżki dźwiękowe w sensie języki i filmy o ile te drugie nie są na silniku gry. Miała być taka opcja by gry były w formie modłów ale to widać pic na wodę fotomontaż i w sumie to niepotrzebne.

Udaj się do Ustawienia > System > Magazyn i kliknij zrób wiewaj miejsca > druga opcja, poczekaj chwile jak przemieli może ci coś znajdzie. Ja odchudziłem kilka gier.

factislite

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A tak przy okazji tego tematu zapytam. Czy Xbox dokonuje defragmentacji dysku? Ostatnio się zastanawiałem, np. mamy dysk 500GB, każda gra 70GB, i wrzucam sobie 7 gier, mam 10GB wolnego miejsca, usuwam tytuł który był zainstalowany jako dajmy trzeci, i instaluje grę która ma 80GB, wtedy teoretycznie będzie ona rozrzucona po dysku.
Ktoś coś wie?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie Xbox nie ma takiej funkcji/opcji. Na konsoli to moim zdaniem nie ma znaczenia.

Do góry Bottom